Exférj féltékeny, és fenyeget? Mit tegyek?
van egy 9hós fiunk7hónapja külön vagyunk,de ezt ő nem érti meg,úgy érzem most jutottam el arra a szintre hogy jó lenne egy kapcsolat, nem bírom egyedül, és itt nem a szexről van szó, hanem a magányról, hogy senkivel nem tudok beszélni...
néha olyan jól esni ha valaki hozzám bújna.
Félek tőle, azt mondta ha megtudja hogy van valakim megöli, nem engem hanem őt.
Akkor azzal fenyeget ha nem megyek vissza hozzá megöli magát.
nagyon unom már, szeretném élni az életem, amiben ő csak heti1zer szerepel, mikor láthatás van..
Szerint gyerek melett még ne legyen kapcsolatom jódarabig, mert qrvaság.
szerintem nem, szerintem az a k***aság ha a gyerek mellett mindennap más hapsit visz haza valaki.
Aki azzal fenyeget, hogy megöli magát,meg megmondja neked, hog hogyan kell élni,annak csak a szája nagy. Végig se hallgasd az ilyen tirádáit.
Azért neked is el fog tartani jó ideig amíg találsz valakit..
ha Ex akkor semmi köze a további életedhez és pont
gondolom zsarolni próbál hátha visszamész hozzá úgy gondolja amíg nincs más pasi addig neki van remény ezért is fenyeget
ha lesz új kapcsolatod akkor az nem q...ság
én biztos mindig kicsinosítanám magam ha éppen láthatásra jön had higgye azt h van valakid aki éppen csak most ment el ... akkor szedném le a sminket és a csini ruhát stb... :-))) és az utcán is mindig így járnék akár el is híresztelném h van valakim akit ritkán látok mert messze lakik mondjuk a neten ismertem meg stb.... ha van vidéki rokon akihez el tudsz menni néha egy egy nap az is nyerő lehet....
ha viszont tettleg akar bántani akkor bírósági végzést kérnék ellene és a láthatás megvonását a gyerek érdekében
ezt mond is el neki h ehhez jogod van ha úgy érzed h a gyerek veszélyben van miatta
Azt mondta hogy ezért nem fog megütni (amire már volt példa).
Mert hogyha a "pasimat" üti meg akkor nem tudom eltiltani a fiunktól.
Ne értsetek félre nem fenyegetőzöm ezzel. Csak mondtam hogy úgy fenyegessen hogy azt a bíróság sem fogja jó szemmel nézni
vedd fel egyszer amit mond és vidd el egy ügyvédnek pl
amúgy ha már az új pasidat üti meg akkor is eltilthatod tőle mert arra hivatkozva h ha mást megüt pl előtted vagy a gyerek előtt akkor akár téged is vagy a gyereket is bánthatja
egyébként jelentsd fel zaklatásért
írd fel h mikor mennyit hív ha van a telcsiden felvétel akkor vedd fel amit mondott keresd meg a gyámügyet és kérj segítséget neki a gyerek az első és ha úgy látják jogos a zaklatás akkor ők lépnek is
kérj ritkább láthatást utazz el ha éppen jönne .. mond indokként h nem tudtad mert nem szólt előre
van sok lehetőséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!