Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen cipőt vegyek őszre a...

Milyen cipőt vegyek őszre a 2,5 évesemnek?

Figyelt kérdés

Vettem már neki egy márkás sportcipőt, de nem szeretném,hogy csak azt hordja.Viszont mindjárt itt a tél és akkor arra is kellene vennem neki.Ilyen cipőn gondolkozom váltásnak.

[link]

Most 15 cm a belsőtalphossza, mekkora legyen a téli cipőnek?Várok szívesen linkeket is!

2011. szept. 16. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább nike vagy adidas sportcipő. Ezek a bőr bakancsok olyan merevek, és nem olyan párnázott mint egy nike sport cipő, ami melegebb is mint ez az asso, árban meg a nike olcsóbb is, deichmannban 5000, és új!
2011. szept. 16. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
télre már csizmában kellene gondolkodni, ha télen már óvodás is lesz ezt bele kell kalkulálni: jobb a bélelt csizma, amit ő is fel tud húzni, ez neki is sikerélmény :) vagy tépőzáras bakancs, amit le tud venni. a sarok 1 cmnél ne legyen magasabb. nem mindig a márkásabb a jobb, ugyis hamar kinövi. legyen puha, ne merev: most alakul a lábboltozata.
2011. szept. 16. 23:39
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 17. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En altalaban egy konnyebb, sportcipo szeruseget szoktam osszel rajuk adni, illetve bakancsot is veszek, hidegebb/esosebb napokon azt hordjak, telen is jo meg, de telre valtasnak kell egy vastagabb csizma is, hotaposo.

En tavaly is ilyesmit vettem a fiuknak oszre/telre, iden is ilyet fogok:

[link]

[link]

A bobbi shoes markat kifejezetten ajanlani tudom.

Tavaly osszel egy ilyen bakancsot kb 4000 forintert vettem meg, elegge belelt volt, de nem tulsagosan, teljesen jo a kialakitasa, nem volt tul meleg, de az a tipus teljesen vizallo volt. Nem gondoltam, hogy ilyen jol birja, telen is rengeteget volt a fiamon, meg tavasszal is a hidegebb napokon, a formajat sem vesztette el, csak a szine kopott a sok tisztitastol. Be sem azott, ki sem lyukadt.

Ilyen nyuzni valo ciponek en biztos, hogy ilyet veszek nekik iden is, ettol olcsobbat/strapabirobbat meg nem talaltam.

2011. szept. 17. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi: elirtam, dei-tex volt az oszi, bobbi shoest is probaltuk mar, az sem volt rossz, de az tavaszi volt, az oszi cipoikrol nem tudok nyilatkozni.

Azert is szoktam inkabb deichmannban keresni nyuzos cipot, mert barmilyen kispolgari hely, de a gyerekcipokkel meg nem volt nagy gondunk, az eddig ott vett kb 10 parbol egynek kezdett 5 honap utan felvalni a talpa egy kis reszen. Javittatas helyett visszavittem, blokk elleneben siman kicserelhettuk. Szerencsere abbol a tipusbol mar nem volt pont olyan meret, igy megengedtek, hogy nagyobbra csereljem, igy a fiam siman tudta hordani es a 2. par mar nem ment szet.

2011. szept. 17. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Egy adidas cipőt vettem elmenősnek és egy bobbi shoes sportcipőt itthonra.

Nem lesz ovis télen.Én is szeretem a bobbi shoes cipőket és szerintem most is ezt veszem neki.

UTOLSÓnak: köszönöm a linket.Remélem lesz is olyan amit itt kinéztem . Sokat segítettél!

Nem akarok 10 ezer felett venni cipőt mert annyira nem megy a szekér. :(

2011. szept. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!