Milyen inhalálót vegyek itthonra 3 évesemnek?
Figyelt kérdés
Már 4 alkalommal voltunk kórházba bronchitis miatt és szeretnék itthonra valamilyen inhalálót. Milyet ajánlanátok? Esetleg ki az aki felírhatná és úgy mennyibe kerülne? Az ára is fontos.2011. máj. 6. 07:07
1/3 anonim válasza:
Inhalálót szeretnél vagy párásítót?
Ha párásítót, akkor figyelj rá, hogy csöndesen működjön, egyébként éjszakára ki kell kapcsolnod, pedig pont akkor volna a legfontosabb.
2/3 A kérdező kommentje:
kifejezetten inhalálót szeretnék venni. Nem kell, hogy gyógyszert is lehessen inhalálni vele csak ilyen sóoldatosat.
2011. máj. 6. 13:42
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem Voyager van, nagyon jó, csak iszonyat hangosan zúg. Lehet hozzá kapni orra-szájra rakható rátétet, hogy gyereknél ne kelljen a szájában fognia amíg csinálja. A kórházban használhattam egy ultrahangosat, az csöndes, viszont szerintem semmit nem ér.
A tüdőgondozóban próbáld meg felíratni, nekem a kórházban az orvos írta fel receptre. Azt hiszem anélkül is lehet kapni, csak elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!