Hagyományos úszógumit vegyek 1,5 évesemnek, vagy bébi úszógumit amiből alul csak a két lábát tudja kidugni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 22:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem még a bébi úszógumit használj. Az én 2 éves lányom is azt fog még ezen a nyáron.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én ennyi idősen nem is vettem neki úszógumit! Mert még nem tudta volna tartani magát! A beülősnek meg nekünk nem lett volna értelme megvenni, mert utálta a kötöttségeket!Amúgy meg egy vizitűndér a lányom imádta akkor is ha nyakig ért a víz! Én végig fogtam mikor lubickolt!
3/3 anonim válasza:
Ennyi idősen az enyémnek is beleülős volt, szerintem praktikus és kényelmes.
Tavaly nyáron volt kicsit több mint két és fél éves, akkor lyukadt ki ez az úszógumi, akkor kapott karúszókat, mondjuk ahhoz idő kellett, hogy megszokja. De sima úszógumit tavaly még nem mertem venni neki, mert féltem, hogy kicsúszik belőle alul. Szerintem azzal idén fogok próbálkozni, de a karúszók is megvannak még. Másfél évesen viszont szerintem ez a beleülős a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!