Mi a véleményetek arról a névről, hogy Pénzes Zétény?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 15:32
21/26 anonim válasza:
hát tényleg sokat hiányozhattál nyelvtanóráról: "tanítodtak" szót helyesen így kell írni: tanítottak
ez mindent elmond az értelmi képességeidről...
nevezd úgy a gyerekedet, ahogy akarod...
22/26 anonim válasza:
Ha nem érdekel a kritika, miért tetted fel a kérdést? A te jogod úgy elnevezni ahogy akarod, csak ne sipákolj, könyörögöm.
23/26 anonim válasza:
Az azert sokszor igaz, hogy az ismerosok nem a valosagot mondjak meg az ember szemebe, csak mert nem akarnak megbantani.
Ezert volt jo itt feltenned a kerdest, az ismeretleneknek.
De figyelj csak add azokat a neveket amik neked tetszenek, a fo ugyis az egeszseg!:)
24/26 anonim válasza:
Hát jobb mint a Cserepes Rósza :/
25/26 anonim válasza:
Szia! Megszületett már a kisfiad? Én nem írtam neked kommentet eddig, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy nevezted el a babádat! Képzeld, az én kisfiam Penziás Zétény!!! Nagyon hasonló. Nekünk is sokan mondták, hogy 'jajj, ne', de nem érdekelt. És ő annyira Zétény, hogy csak nna! (Mi második nevének az Áron nevet adtuk.)
26/26 A kérdező kommentje:
sziasztok hát nem tegnap volt mikor feltedtem a kérdést Tetszik e vagy sem!1 senkit nem bántottam meg csak vicceltem a mondatvégén a smeili jel is erre utalt ,bunkon nem válasszoltam,de ugy látom itt ha vkinek más a véleménye akkor az már paraszt és olyat ír nekem vki hogy szopatják az iskolába,meg szégyen kezik majd meg ilyenek mintha Rozso Márknak hivnám a gyereket!Tisztelet az van látom!Mindegy régi ügy! Igen megszületett gyönyörű és Zétény és aki csak meglássa mindenki el van ájulva hogy találtam ennyire ráillő nevet mindenki Zétinek hívja cukipofa ma már 2 és fél éves és a kistestvére is megszületett aki Milán!köszz a kedves üziket is:)a többiek meg talán kulturálodhatnának és átgondolhatnák mert én senkit nem bántottam meg!
2012. febr. 24. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!