Mi a véleményetek arról a névről, hogy Pénzes
Zétény?
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentárt!csak kiváncsi voltam ki hogy látja!a válasszom legfeljebb annyi sajnálom aki nem tud beszélni:)ez sem sértés! Évekkel ezelőtt hallodtam ezt a nevet hogy Zétény és tudta hogy a fiam is az lesz és örülök hogy még a vezeték nnévhez is passzol ugyhogy büszke leszek rá hogy a fiam ezt a nevet fogja viselni egyébként ha lányom lesz az meg Pénzes Mercédesz lesz:)Kössz mindenkinek!
Szívesen! A gyermek nem fogja szivesen viselni,és látom bántásnak vetted,hogy nem lehet nomrálisan kimondani,pedig mindenki segítő szándékkal írt a kérdésedre. Nem passzol a vezetéknevéhez,mondjuk neked attól még tetszhet.csak hülyén hangzik! A Mercédesztől is kíméld meg a kislányodat ezzel a vezetéknévvel,majd középiskolában szidkozódik addig szopatják vele.
2009. ápr. 23. 18:38
13/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki vagy,de egy egyáltalán nem vettem bántásnak!Kettő a környezetemben mindnki ki tudja mondani,tehát ha te nem sajnálom!
Három mosoly jellel küldtem a választ tehát ha vki bántásnak vett vmit az te vagy és nem vagy épp egy külturált ember ha iylet küldessz válasszként!
ugyhogy szerinem sokak szemében leírtad itt magad még jó hogy nem ismerünk!
Nyugodtan sértődj meg, de véleményt kértél. Csak ne lepődj, meg, hogy a gyerek amint felnő, elmegy megváltoztatni a nevét.
Egyébként jó név, ha lesz egy csikóhalam, így fogom hívni.
2009. ápr. 23. 18:56
15/26 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy a kérdezőt bántani kéne. Ő egy szimpla kérdést tett fel,és annak ellenére,hogy sokaknak nem tetszik,kiáll mellette.Így tovább,és szépséges Zétényt kívánok neked!!!!!!!!!
2009. ápr. 23. 20:19
Nekem a Penzes Zeteny kifejezetten tetszik! Ez egy igen ritka es szep nev, lehet hogy kicsit tenyleg nehez kimondani, de talan meg annyira nem veszes. Adhatod.
Viszont Penzes Mercedesz na ezt inkabb felejtsd el, mert nem passzol ossze a ket nev egyaltalan! Errol a penzes mercirol mindenkinek az jut eszebe, hogy ez a lany milliomos???? Ez nem jo valasztas szerintem.
De hat gondolom ugyis ezt fogod adni, de hidd el nevetseges lesz igy a nev.
Viszont a Zetenyt adhatod.
2009. ápr. 23. 20:36
18/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sértődtem meg egyik válasszon se azért írtam mert érdekelt kinek hogy tetszik :)ha nem érdekelt volna a negatív akkor nem irok ide!Viszont érdekesek a válasszok mert olyan környezetben dolgozok hogy sok emberrek találkozok és aki meg kérdezi mi lesz a gyerek neve és elmondom a keresztnevet mind azt mondja hát nem igazán tetszik viszont mikor elmondom vezeték névvel együtt akkor mindenki rávágja na igy viszont tök jó és azt mondhatóm 10ből 10 ember!ugyhogy érdekes itt pont fordítva mondta mindenki!amugy a Merci névvel viszont a világon mindenki egyet ért a környezetembe a zétényt mindenki hamarabb kifogásolta:)mégegyszer kössz a KEDVES és őszinte válasszokért!:)
kedves kérdező! az, hogy nem lehet kimondani a nevet, nem azon múlik, hogy v.ki beszédhibás-e vagy sem. egész egyszerűen HANGTANILAG nem lehet kimondani. gondolom, jártál iskolába, és tanultál magyar nyelvtant. na, azon az órán kellett volna nagyon odafigyelni, amikor a hangok találkozásáról és egymásra hatásáról tanultatok..., akkor talán nem keserítenéd meg a gyereked életét egy ilyen névvel...
2009. ápr. 25. 11:24
20/26 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit feletsétek el a kérdésem a helyett hogy elbeszélgetnénk és megosztanánk egymással a véleményünket itt csak olyanok vannak ugy látom akik szeretnek kötekedni vagy én nem is tudom mire véljem ezt a sok rossz indulatot!Lehet és hiányzoztam a nyelvtan órákról,de még mindig jobb mint hogy beszélni ne tanítodtak volna meg rendesen!és nagyon érdekes,hogy minden körülöttem lévő ember legyen az gyerek ,öreg ki tudja ejteni rendesen!
Kapcsolódó kérdések: