Akinek nem egyforma nagyságú, lóg a melle az hogyan oldja meg?
Szerintem az a baj, hogy rossz méretet választasz. Menj el egy normális boltba, ahol lemérnek körbe és segítenek a választásban. Én mindíg a nagyobbhoz igazítottam a kosárméretet, és a kisebbe szivacsbetétet varrtam kézzel, hogy ne csússzon el, ill. annak pántját szorosabbra húztam a hátamon.
(Ha sehol nem kapsz megfelelőt, ill. több méret a különbség, akkor gyógyászati segédeszköz boltban árulnak olyan melltartót, amit amputációk után alkalmaznak (elég drága -10-15ezertől kapható), és a nagyobb mellhez igazítják teljes egészben a kisebbet.)
Ugye 12:16-os Te férfi vagy?? Ha összevarrsz egy B kosaras meg egy D kosaras melltartót,azon szerinted nem látszik a méretbeli különbség??
Az egyik olyan,mint Horváth Éváé,a másik olyan,mint a Padödöé.Valóban nincs különbség ugye????
Vagy mintha az egyik lábadon 38-as a másikon 45-ös cipő lenne.Ugye ezt sem veszi észre senki???
Látszik, hogy nem érted a lényeget, pedig marha egyszerű. A kérdezőnek is leesett.
Tképpen 3 db melltartókosár van rajtad, de mindkettő a nagyobbik méretnek tűnik a pulóver alatt. Kábé úgy mintha valakinek 25-ös égy 45 ös lába van, namármost a kislábára felhúz egy 25-ös cipőt, és azzal belebújik a 45-ösbe, míg a másik lába egyből a 45-ös cipőben van. Kívülről semmi sem látszik, belüről meg kényelmes.
Ja és igen, nem nő vagyok.
Leírtad a lényeget! Ha mell alatt 92, akkor neked 90-es melltartó kell, kb D vagy E kosár, mivel vagy 25 centi a különbség. gondoltam, hogy rossz a méretválasztás.
Szerintem, aki azt hiszi, hogy otthon lehetséges melltartót varrni, az téved.
Na, ez a baj, a körméret 10 centivel nagyobb a kelleténél, ezért felcsúszik a hátadon és ezért lóg elöl. Ha elég nagy lenne a kosár, akkor nem lógna. A szivacsosat pedig felejtsd el, az csak b kosárig áll jól.
Sajnos nekünk, nagy mellű lányoknak rá kell szánni a pénzt. Az i kosár azért irreális, szerintem az e elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!