Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobb ha elore megveszuk a...

Jobb ha elore megveszuk a babanak a dolgokat?

Figyelt kérdés
Most koltoztunk ossze a baratnommel es nem allunk nagyon jol az anyagiakkal es azt terveztuk h a megsporolt penzbol veszunk dolgokat a babanak legalabb felet vegyuk meg h amikor lesz a baba akkor konnyebb legyen a vasarlas. itt gondolok baba agyra, pelenkara , cumis uveg, jatekok, berendezni a baba szobat, meg nem terveztuk meg a babat 2-3 ev mulva akarjuk h legyen rendben minden a haz korul. Igaz elore nem lehet tudni h mi lesz h alakulnak a korulmenyek kozottunk, de ti szeintettek jo dolog lenne vagy sem, vagy egy nagy hulyesseg tartjatok
2009. ápr. 22. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ennyire előre nem érdemes, inkább egy helyen tegyetek félre erre a célra minden hónapban x összeget.Viszont ha már várjátok majd a picit, akkor nem érdemes megvárni az utolsó pillanatot, én vagyok a példa 35. héten szültem és nagyon jó volt hogy már minden a helyén volt.És anyagilag is jobb volt így.
2009. ápr. 22. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vegyetek így semmit, addig még annyi minden történhet. Azt a pénzt amit erre szánátok ténylag rakjátok le és akkor ha majd eljön az ideje, hogy már terhes vagy akkor lesz miből vásárolni.
2009. ápr. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!