Mennyi időre volt szükséged ahoz, hogy feldolgozd a
magzatod elvesztését?
Figyelt kérdés
2 hete elvesztettem a magzatomat és most kezdem felfogni mi is van valójában.kezdek egyre melyebbre csúszni lelkileg.
2011. szept. 10. 18:37
1/8 anonim válasza:
Fél év múlva azt mondtam,próbálkozzunk újra,persze sokáig nem sikerült,mert nem voltam még igazán rendben,így egy évvel a műtét után sikerült teherbe esnem,úgy gondolom addigra sikerült összeraknom magam.
Sok erőt,és kitartást neked!
2011. szept. 10. 18:48
2/8 anonim válasza:
nekem is volt ehez hasonlo erzesem ,.az en kicsikem 6-7 hetesen megfulladt es igy elvesztettem .,a meh lepenyem tul nagy volt es ala csuszott es .,sajna elvesztettem .,sokat sirtam .,azota sem tudom el felejteni .,pedig 2 het mulva szulok.,de tudom mit erzel .,es azt is tudom hogy lesz babod .,de attol meg ugyan ugy nem fogod elfelejteni ezt a megrazo elmenyt ami 2 hete tortent veled .,es nagyon sajnalom.,sird ki magad ha ez kicsit meg nyugtat .,de ne add fel ,,..remelem hamarosan helyre josz lelkileg .,bar tudom nem konnyu ,de az ido majd segit mert nekunk dolgozik.,
2011. szept. 10. 18:56
3/8 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok :) remélem hamarosan újra készen állunk egy babára :)
gratulálok a babákhoz!!
szép szülést kívánok és jó egészséget!!
2011. szept. 10. 19:02
4/8 anonim válasza:
Az én történetem:tervezett baba volt,egyből sikerült.A 12 hetes uh-án kiderült nincs szívhang.Műtét.Majd bele haltam a fájdalomba,azon gondolkoztam miért?Miilioszor megkérdeztem magamtól.3hónap mulva ujra terhes lettem.2és fél éves a kislányom,de kevés olyan nap van,hogy ne jutna eszembe.Én mindig azt mondom ő is a mostani kislányom volt,csak kapott egy erősebb testet.:)
2011. szept. 10. 21:28
5/8 A kérdező kommentje:
Nálunk is tervezett baba volt és szintén azonnal megfogant.
Már van egy lányunk aki 1.5 éves és ő egyetlen egy alkalomból megfogant.
Úgy vigasztalom magam, hogy biztos egy olyan csaladhoz ment ahol nagyon régóta várnak babára.Remelem nemsokára újra meglátogat minket egy gólya :)
de az önmarcangolás nagyon bennem van, hogy biztos az én hibam, mert nem vigyáztam rá eléggé.....
2011. szept. 10. 21:42
6/8 anonim válasza:
Na,ezt felejtsd el kérlek nagyon gyorsan.Nem a te hibád,te mindent megtettél,de ő nem volt elég erős.
Szomorú statisztika,de az összes terhességek fele,és az ismert terhességek negyede így végződik.Egyetlen élet is sok persze,de ezek a számok ijesztőek,de nem mi tehetünk róla.
2011. szept. 10. 21:53
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nagyon sokat kell emelgetnem a lányomat, mert éppen fogzik és nagyon szenved....egyszer begörcsölt a hasam utanna nem nagyon mertem felvenni, de lehet ennyi is elég volt a bajhoz :( de ugye a lányomat sem hanyagolhatom el...olyan nehéz megemészteni a történteket :(
2011. szept. 10. 21:57
8/8 anonim válasza:
Nekem Jún 7-én volt missed ab-om:( én is elvesztettem a babámat és még mostse fogtam fel teljesen:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!