Többgyerekesek van mosogatógépetek? Csak időt spóroltok vele vagy vizet is?
Imádom azért a férjem, mert megvette nekem! :)
Indesit van, 12 személyes, elvileg 16 l vizet fogyaszt. 2-3 naponta indítom el, tányérokat,poharakat mosogatok vele, én bele szoktam tenni a gyerek dolgait is, ha éppen indítom.
A családi látogatás után tényleg egy áldás. 7 ember után tányérokat, evőeszközöket mosogatni nem éppen a legjobb feladat. Így még abból sincs gond, hogy ki mosogasson egy órán keresztül. Csak bepakolunk és kész.
Mindenkinek köszönöm!
Nagyon szeretném, ha 12 terítékes lehetne, de sajnos nem fér :(
Van. mióta dolgozom van. Időt mindenképp spórolok, nekem nagyon sok időm elvitte a mosogatás, és soha nem értem a végére. Apa is megpakolja, kipakolja ha úgy jön ki.
Wirpool. ŰA gyerekek még kicsik- 3 és másfél éves lányok, de imádnak segíteni pakolni...
Whirlpool van 12 terítékes.Először tiltakoztam ellene, de kislányom mellett veszélyeztetett kismama lettem, így kaptam egyet a férjemtől:D
Nagyon sok különbség van a 9 és a 12 terítékes között.Sokkal több belefér.
Imádom, hogy csak beleteszem a szennyest, és este bekapcsolom ha megtelt.Sokszor nem is megy naponta, csak kétnaponta, mert a nagyobb fazekakat elmosom gyorsan.A férejm mindennek utánaszámolt, mielőtt megvettük.Vizet sokat spórolunk vele.A mosogatógéptablettából pedig olcsót veszünk, mert az is ugyanolyan jól elmosogat, mint a drágább.
Neten rendeltük, mert jóval olcsóbb volt még kiszállítással együtt is, mint a boltban.
A kétéves lányom segít belepakolni és kiszedni is az edényeket.Jah, még annyit, hogy így pikk-pakk rendet tudok tenni a konyhában.Nem kell szégyenkeznem, ha valaki beállít.
12 terítékes Indesit.Mindent spórolsz vele.Gáz,víz,idő ,energia.a férjem pakolja ki-be,kész élvezet neki.Naponta indítjuk.
Szeretem,mert magas hőfokon mos,kézzel nem tudnád olyan forró vizzel elmosni,és meg is szárítja.Nálunk sem volt hely,de találtunk.12 terítékest éri meg mindenképp,a kissebbnél a nagy edények nem tudom hogy férnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!