Nevek, amelyekről első hallásra nem tudod eldönteni, hogy fiú vagy lánynév?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 10:40
32/42 anonim válasza:
Kadosa. Emlékszem,Kandász Andrea "Szülőszoba"-című műsorát néztem a TV-ben, és amikor az egyik rész végén megszületett a gyerek, és bemondták a születési dátumot, illetve,hogy XY Kadosa, esküszöm gőzöm nem volt,hogy fiú-e vagy lány.Kb. 5 perc múlva mondták csak, hogy "a kisfiú",akkor jöttem rá...XD
33/42 anonim válasza:
nekem a háziorvosomat is így hívják:D Simai Kadosa
34/42 anonim válasza:
Nekem is van egy Kadosa nevű pasi ismerősöm. Szerintem férfias a hangzása.
35/42 anonim válasza:
Ariel
Szerintem mindenkinek lánynévként ugrik be, pedig hivatalosan fiúnév.
37/42 zombee válasza:
Kóta - japánosan írva Kouta(こうた) de "Kóta"-nak ejtik, ez pedig fiúnév.
38/42 anonim válasza:
Villő, Jusztin.. Hedvig havercsaj van, Kadosa barátom is..Bennett meg a Sebestény fia, mint egy homokzsák..
39/42 anonim válasza:
Vállalatunk norvégiai levelezését én intéztem és a címzett - egy norvég gépgyártó cégtulajdonos- Helge .......volt. Többször váltottunk levelet és mindíg Dear Madamnak szólítottam. Nagy volt a meglepetésünk amikor mentünk átvenni a gépet és a nevezett Helge.... -vel egymásnak bemutatkoztunk. Egy jókora termetű, borostás férfi volt Helge. Eszembe se jutott volna, hogy ez nem női név, de akkor miért nem javított ki ?
40/42 anonim válasza:
nekem egy volt tanárom találta ki a gyerekei neveit. Egyszer pedig olvastak ha jól tudom egy görög történetet és teljesen meglepődtek mikor látták a nevet. Egyébként engedélyt kellett kérniük valahonnan. Killa a lány, kárszon v. Kárkszon a fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!