Nevek, amelyekről első hallásra nem tudod eldönteni, hogy fiú vagy lánynév?
A Kóta név említője vagyok. Akkor elírás lehetett a névsorban ez a név? Nem... Közben beírtam facebook-on a keresőbe, és valóban így van a neve. És fiú...
Volt egy ismerősöm, az ő neve Kada. Ő is fiú.
Az Özséb fiú név????
A villőnél én is elbizonytalanodok mindig. :-) Aztán, mikor kiderül, hogy lány, valameddig emlékszem rá. De később megint nem tudom. annyira fiús hangzású.
A Hedvig nekem nagyon tetszik, és abszolút lánynév.
Egy ismerősöm kislánya Boglár (ka nélkül). Mikor megszületett, mindenki azt hitte, fiú! :-)
Larion - fiú
Sába - lány
engem Mirjamnak hívnak, és igen, elég ritka :) hál' istennek nem szoktak fiúnak nézni, viszont kevesen tudják kimondani. nem értem miért nehéz, amikor mindenkinek elmondom, hogy úgy ejted ahogy írod :))
Hedvig
10 éves voltam, amikor elkezdtem edzésre járni, és mondták, hogy szóljak egy bizonyos Hedvignek. Én pedig teljesen abban a hitben élve, hogy fiú név, bekopogtam a fiú öltözőbe.
Jácint.
Egy ismerősömnek megszületett a gyereke. Amikor összefutottunk, én siettem, és csak annyit mondtam: gratulálok a kislányodhoz.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de a mai modern nevek között sok olyan van, amiről hirtelen nem tudom eldönteni, hogy fiú-e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!