Az óvónők sem mindig tudják, mi lenne a helyes?
Kislányom most középsős vidám cserfes kiscsj ITTHON. Az oviban csendes, szerény, harapófogóval kell kihúzni a szavakat belőle ÁLLÍTÓLAG.
Az óvónők állandóan azzal jönnek, hogy milyen hallgatag. Annyira unom már...
Miért nem tudják elfogadni, hogy Ő ilyen és kész.
Én is és a férjem is szerények voltunk gyerekkorunkban.
De azzal, hogy folyton ezt hangoztatják, szerintem még rontanak is a helyzeten. Múltkor még kiabált is az egyik óvónő a lányommal, mert nem akkart neki válaszolni, szegénykém még el is sírta magát. Ezt az óvónő mesélte.
Te mit csinálnál?
Az korántsem helyes, ha az oviban nem beszél...főleg, ha középsős, tehát nem beszoktatós. Nálunk is van egy kisfiú, aki NAGYcsoportos létére nem hajlandó kommunikálni.
Az a baj, hogy a szülők, mint ahogy Te is azt gondolták, hogy áhh majd megszólal. Aztán, ha ott áll az iskolakezdés előtt akkor meg kétségbeestek, hogy ajj most mi lesz...mivel tanköteles lesz idővel.
az óvónő meg előfordul, hogy kiakad, mert közel 30 gyerekkel kell küzdenie naponta, nektek csak 1-el. Tessék összedolgozni a gyerekért, nem csak húzni a szátokat.
Én megértem 100%ig, az anyai érveid, hiszen biztosan csodás és bájos gyermeked van, de próbálj a másik fél helyzetében is látni.
Egy óvónéni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!