Mi a neve a kislánykádnak?
Figyelt kérdés
Ma is azt a nevet választanád Neki?2011. szept. 8. 10:54
41/54 anonim válasza:
10 hónapos kislányom az Aida nevet kapta. Apukával együtt szerettünk bele ebbe a névbe:)
43/54 anonim válasza:
Lilla. Rögtön egyetértettünk apával és ma is ezt választanánk.
44/54 anonim válasza:
Az én kislányom az Emma nevet kapta.De utolag bánom,hogy amit kiválasztottam második nevet,végulis nem adtam neki.
Léna Emma lett volna.
45/54 anonim válasza:
AZ én lányom 5 héten belül megszületik, Noémi lesz a neve.
Mindig is ezt akartam adni:)
46/54 anonim válasza:
15 hónapos és Eleonórának hívják, ez volt az egyedüli lánynév ami nekem és a férjemnek is tetszett, úgyhogy nem változtatnánk meg soha :)
47/54 anonim válasza:
Ramira. És azért, mert a családnevünkkel dunát lehet rekeszteni, valamint, mert nagyon tetszett mindkettőnknek. Örülök, hogy ezt a nevet adtuk neki.
48/54 anonim válasza:
Petra es 1 eves.
12 eves koromtol tudom, hogy Petra vagy Patrik lesz az elso gyermekem neve. Apuci beleegyezett, de a kovetkezo babocanak o keres nevet.
49/54 anonim válasza:
Nóra. Azt az egyet sajnálom, hogy nagyon gyakori név, ha lenne mégegy kislányom, őt Veronika nevet kapná.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-08 12:48
Szintén....
50/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Gyönyörű neveket adtatok! Mindenkinek ment a zöld kéz, aki válaszolt!
2011. szept. 12. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!