Mi a neve a kislánykádnak?
Kislányom 2,5 éves,Zoé Dorina a neve....
Most 27 hetes pocakos vagyok,ma derül ki hogy kisfiú vagy kislány(20 hetesen azt mondták hogy kisfiú,de nem 100%)
ha kislányom lesz a Boglárka Anna nevet fogja kapni!:)
ciki, nem ciki, az én kislányom is Eszter lesz, mert ez volt az egyetlen név, amelyben meg tudtunk egyezni. Igazából eljátszottam más nevek gondolatával is, de végül mindíg oda jutok, hogy büszke vagyok arra, hogy egy olyan nevet adhatok a kislányomnak, amelyet már 10 éve kitaláltam neki, és ha majd megkérdezi, miért így hívják, elmondhatom, hogy már nagyon régen ezt akartam neki adni. Bár kicsit zavar, hogy tucatnév...:(
A Boglárkás anyukának csak annyit, hogy én 2 "Boglárkát" is ismerek, mindkettő kukacos, szóval nem túl szerencsés név:))))
Szia!
A lányom Fanni Anna 21 hós, és ma is ezt adnám neki!Anniyra illik hozzá el sem tudnám képzelni másnak!
Most ismét pocakos vagyok, de nincs lánynevünk! :(
Csak fiú, ami ugye Fanni lett volna ha fiú!
Bendegúz (az apja mindig azt mondja olyan okos gyerkőcöt akar mint a bakterházban Bendegúz volt)Bár én sajnálom,mert most az is tucatnév már!:(
Gertrúd
Olyan különleges Ő is, mint a neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!