Hány nap szabi járhat kb nekem?
Én pont tegnap számoltattam ki a szabijaimat :)
Tehát:
Jár a Tgyás időszakára, és utána a Gyed első 365 napjára az éves szabid.
Mikor született a babdá? Mikor járt le a Tgyásod?
Akkor nálam csalni akar a tesco...
Nemrég voltam bennt, kérdeztem mennyi jár, 42 napot mondtak, amit már csak azért is keveslek, mert a kivehető 21 napból 20 napom benn maradt. 31 éves vagyok most. De hogy tudnám bebizonyítani, hogy több járna?
1.vagyok.
Igen, 51 nap + a gyerek után is jár ám de azt lehet, hogy ki kell erőszakolni mert nem mindenhol foglalkoznak vele. Nekem nagyon jó munkahelyem van így maguktól mondták, hogy ki kéne töltenem egy papírt, hogy igénylem a gyerek után járó extra szabit (1 gyermekre évi 2nap) és így még 1 napom lesz (de lehet, hogy belefér a 2is még nem tudom) tehát 36 vagy 37. De az alapszabi az 35 nap nekünk.
Én Te nem november után vennéd ki a szabikat? Mert akkor azért jár csak annyi, nem?
Rám még azért nem vonatkozik mert nekem most fog lejárni valamikor a jövő héten a szabim, én már elkezdtem július 11-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!