Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány nap szabi járhat kb nekem?

Hány nap szabi járhat kb nekem?

Figyelt kérdés
2009-ben született a kisfiam,akkor 31 éves voltam.Abban az évben volt 16 ki nem vett szabim.
2011. szept. 8. 06:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 28 voltam asszem egy kategóriába tartozunk és most mentem vissza dolgozni, 35 nap szabim van. Nekem bent nem maradt akkor mert november végéig dolgoztam addigra ki kellett vennem mindet. Tehát akkor gondolom neked 35 nap+16 ami bent maradt még amikor dolgoztál. Jó sok. :)
2011. szept. 8. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap számoltattam ki a szabijaimat :)

Tehát:

Jár a Tgyás időszakára, és utána a Gyed első 365 napjára az éves szabid.

Mikor született a babdá? Mikor járt le a Tgyásod?

2011. szept. 8. 11:07
 3/10 A kérdező kommentje:
a tgyásom 2010 májusban járt le.én is úgy számoltam,51 nap jár.akkor ez majdnem 3 havi bérem?mert az nagyon jó lenne.
2011. szept. 8. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor nálam csalni akar a tesco...

Nemrég voltam bennt, kérdeztem mennyi jár, 42 napot mondtak, amit már csak azért is keveslek, mert a kivehető 21 napból 20 napom benn maradt. 31 éves vagyok most. De hogy tudnám bebizonyítani, hogy több járna?

2011. szept. 8. 13:54
 5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom,én is most számolok,mert most volt valami változás,hogy már nem a gyed első évére jár szabi,csak az első fél évre.
2011. szept. 8. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Igen, 51 nap + a gyerek után is jár ám de azt lehet, hogy ki kell erőszakolni mert nem mindenhol foglalkoznak vele. Nekem nagyon jó munkahelyem van így maguktól mondták, hogy ki kéne töltenem egy papírt, hogy igénylem a gyerek után járó extra szabit (1 gyermekre évi 2nap) és így még 1 napom lesz (de lehet, hogy belefér a 2is még nem tudom) tehát 36 vagy 37. De az alapszabi az 35 nap nekünk.

2011. szept. 8. 14:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is mondták, hogy változás lesz (mert hamarosan érkezik a kis tesó) de még eddig nem lépett életbe, az még ránk nem vonatkozik!
2011. szept. 8. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
A tesconál novembertől lép életbe az új rendelet, erről levelet is küldtek nemrég.
2011. szept. 8. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én Te nem november után vennéd ki a szabikat? Mert akkor azért jár csak annyi, nem?

Rám még azért nem vonatkozik mert nekem most fog lejárni valamikor a jövő héten a szabim, én már elkezdtem július 11-től.

2011. szept. 8. 14:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, október 3-tól leszek szabin, így rám a régi előírás érvényes. Majd átnézetem velük még.
2011. szept. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!