Mi a véleményetek a Zoárd / Zuárd névről?
Nekem ez az egyik kedvenc férfinevem. Ha kisfiam lesz (egy ideig nem akarok gyereket, csak fejben tervezek:) ezt szeretném neki adni. Nekem erről a névről egy "hatalmas", magas, férfias, izmos, széllesvállú férfi ugrik be, amolyan tipikus középkori harcos alkat:) Valahogy számomra ez nyugodtságot, magabiztosságot, tekintélyt, erőt sugároz, és amúgy is magyar név, tehát elvileg elég sok vezetéknévvel passzol.
Nektek mi a véleményetek róla?
Köszönöm mindenkinek a választ:)
07:54-nek abban teljesen igaza van (többek közt:), hogy ezt a nevet nem igazán lehet csúfolni (pl. Zsófia, Hanna, szép, egyszerű nevek, de az osztálytársaimat folyton csúfolták miatta, de sok ilyen név van még, mégis adják a szülők). Aki írta, hogy ráerőltetem a gyerekre a nevet: ha alaposan belegondolunk, mindenki ráerőlteti a gyerekére a nevet, ha nem így lenne, megvárnánk, amíg megtanulnak beszélni, és őket kérdeznénk meg, hogy mi legyen a nevük:) (pl teljesen szép, egyszerű nevem van, de én kiskoromban utáltam, és Andrea akartam lenni). Ez szerintem nem egy olyan név, ami miatt bohócot csinálnék belőle, de mindenkinem köszönöm a kultúrált választ, ment a zöld kéz:)
Írjatok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!