Rám vonatkozni fog a befagyasztott GYED és GYES? Július 24-re vagyok kiírva.
A GYED, GYES befagyasztásáról nem tudom volt-e szó, de ha befagyasztják, akkor nyilván valóan senkinek nem emelik. De én csak a családi pótlék befagyasztásáról hallottam. Azt két évig nem fogják emelni, természetesen senkinek. Gondolom mostanában a GYES-t sem emelik majd, hiszen ugyan miből? Azt ugyebár a nyugdíjminimumból számolják, tehát ha azt nem emelik, akkor a GYES-t sem. A GYED-et nem is lehet emelni, tehát befagyasztani sem, hiszen a fizetésből számolják ki, a GYED összegét nem az állam határozza meg.
De ha arra gondolsz, hogy te már rövidebb ideig lehetsz-e GYED-en, GYES-en, akkor azt hiszem igen, neked már csak 1-1 év lesz a GYED és a GYES. Javaslom, hogy még terhesen menj el bölcsit keresni, ha nincs nagymama, aki vigyázna rá. Az enyém most megy ősszel, két évesen, de már 5 hónaposan be kellett íratnom, és már csak két hely volt akkor is, most őszre. Szóval szerintem még most kezdd el intézni, mert dugig lesznek a bölcsik.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Sajnos ilyen dolgokon kell aggódnia az embernek...mi lesz még? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!