Milyen keresztnév illik a Zsiga vezetéknévhez? Fiú lány is érdekel! Sajnos nem találok semmi hozzáillőt, a rövid nevek tetszenek Soma, Milán, Szonja, Mia de úgy érzem nem illenek hozzá, túl rövid lesz az egész név.
Petra, Zoé, Hanga, Léna, Lara, Dalma
a Milán szerintem aranyos és illik is a Zsiga névhez
Dávid, Barna, Áron, Ákos
Szerintem a Zsiga keresztnévhez tényleg jobb a több betűs, főleg komolyabb név. A Zsiga vezetéknév (a becézett forma miatt) mókás, tehát "komolyítani" kell a hangzást. A Milán jól hangzik. Találtam néhány jó tippet a válaszok között, szintem egy Melinda (ne Linda), Éva (rövid), Kristóf, Richárd, Márk ...
További jó tépelődést!
Zsiga Fanni Mia,ha már úgyis tetszik a Mia név,Szerintem aranyos. Kicsit modern,nem mindennapi,de mégsem "csicsás". :)Először a Zsiga Szófia Mia jutott eszembe,de aztán kicsit belegondolva a SzóFIA MIA,nem a legjobb egymás mellett.Fia-Mia... :) De a "Fanni Mia" már jobb párosítás. Szerintem elég jól néz ki a "Zsiga Dorottya",mert ehhez a vezetéknévhez jobban passzolnak a hosszú keresztnevek,vagy ha kettő utónév van az sem rossz. Zsiga Kitti Maya vagy Zsiga Kiara Maya?
A fiúk...
Zsiga Marcell? (hosszú,ezért jól hangzik)
Zsiga Milán Botond
Zsiga Martin Brendon?
fiú: Dov,Diegó,Ronel,Viktor,Lionel,Marcell,Aurél,Nyék,Larion,Misel
lány: Leila,Ramira,Emili,Verita,Ivetta,Anilla,Lorina,Norina,Rézi
melyik nevet választottátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!