Kinek milyen életbiztosítása van, hol és mennyit fizettek?
semmilyen
majd nyugdíjelőtakarékossági számlát akarunk kötni
páromnak volt 2x, de nem tudtuk fizetni, felmondták
a másodiknál nagyot is buktunk
Generali- baleset és életbiztosítás a páromnak, neki a munkája miatt is ajánlatos. Két év után vehetünk is ki pénzt, ha megszorolunk, 20 év után az összes befizetést kivehetjük, ami tök jó, akár egy előtakarékosság a gyerekeknek.
16200Ft egy hónapra, tavaly indítottuk, akkor még "csak" 15 ezer volt.
Amúgy tetű egy bagázs, egy nap késésért már felszólítást küldenek sms-ben. Meg volt egy ilyen szitu, párom elvesztette a munkáját decemberben, bementünk, hogy fizetési halasztást kérjünk, akkor még csak gyest kaptam, ami lókaka, szóval vagy csekkek, vagy kaja. Halasztást nem kaptunk, de lakásbiztosítást akartak rögtön ránk tukmálni. Meg ha már ott voltunk megkérdeztem, hogy a kötyvényt mikor kapjuk meg, mert nyáron szerződtünk, és azóta csak fizetünk, de kötvény sehol. Válasz, hogy hát az nem lehet, kinél kötöttük, ó ő már nem dolgozik, mondom nem érdekel, nekem kell a kötvény, hát telefonváltás, küldik. Márciusban, újbóli megkeresésre (amikor megint csak lakásbiztosítást akartak köttetni) valóban megküldték.
másodiknak
A második próbálkozás nekünk is Generali volt, pár hónap csúszásban voltunk, semmi felszólítás, m,egszünteték
befizettünk tübb mint 400 ezeret két és és pár hónap alatt és ők 180 ezer forintér t vásárolták vissza.
2 évig 16667/hó, utána 18051 ft-ot fizettünk.
Az első ING, azt sokáig fizettük, de ott is megszüntették önhatalmúlag, momndjuk ott nem buktunk, de nem is volt valami nagy biznisz.
első voltam
kérdezőnek:
a nyugdíj előtakarékosság, az, hogy te befizetsz egy számlára x összeget havonta és legalább lesz nyugdíjas korodra némi pénzed mert az államtól nem sok jóra lehet számítani egyfajta öngonodakodás
Én önjkéntem nyugdíjpénztár tag is vagyok, ott is nyúlik egy kis pénz (meg magán is, nem léptem vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!