Mi ez a 2012 a Bajnai-féle programban?
Sziasztok!
Sehol semmi konkrétum:( számomra ez annyira elszomorító, munkahely nincs, de ösztönözni akarják az embert a gyed lecsökkentésével,hogy menjenek vissza dolgozni a nők.De kérdem én hova?????????Nekem egyik helyen azt mondták arra fog vonatkozni az új törvény aki július után szül, máshol azt mondták akinek július elött megfogan a gyermek még a régi törvény él!A legfelháborítóbb az az volt, hogy egy helyen két ember mást mondott!Mit keresnek olyan emberek a hivatalba akik azt sem tudják mit beszélnek???????????:(
Na hát ezt meg kéne kérdezni Bajnaitól, hogy hogyan érti! Mert ha még a hivatalokban lévők sem tudják akkor nagy a homály! Bár sajnos sokszor nem tudnak semmit de ők néznek le minket!!!
Jó lenne ha Bajnai elmondaná világosan érthetően, hogy július 1-ig megfoganó babákra nem érvényes az új törvény! Vagy érvényes. Kéne valamelyik tv-nek írni, hogy járjon már rá és hívja fel a figyelmet erre hogy kihangsúlyozza ország világ előtt, mert nem mindegy.
Aztán valaki belehajt és július 1-ig teherbe esik, aztán meg kitalálják hogy mégis vonatkozik rá, mert ő még csak terhes, nem szült még, akkor mit csinál? Hülyét kap? Elvetél?
Mert ha legalább tudnák, akkor max elmenne dolgozni még vagy hat évet, ha tudna hova és akkor tenne félre pénzt, márha a minimálbérből lehet félretenni. Bár igaz, ahogy néha ezen az oldalon kérdezgetnek anyukák hogy mennyi gyedet fognak kapni, hát szép kis fizuja van egyikőjüknek másikójuknak, na hát azok nem értem miért nem tesznek félre. Bár igaz, nekik magasabb színvonalú életük van, mint egy minimálbéresnek.
Úgyogy irány Bajnai! Ő csinálta a zavart és a ködöt, akkor most ő csináljon tisztaságot is!
Előző vagyok.
Ja amúgy tegnap a Naplóban készítettek vele egy riportot és egész normálisan válaszolt a kérdésekre. Teljesen érthetően, hétköznapian. Na akkor kellett volna erről is megkérdezni! Hogy mondja el világosan érthetően, hogy a hivatalokban is tudják!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!