Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamnak a Dávid nevet...

Kisfiamnak a Dávid nevet szeretném adni, de férjem meg a Rafaelt! A férjem neve:Zsolt! Hogy a jobb? -Merzsán Dávid Rafael, Merzsán Zsolt Dávid, Merzsán Dávid Zsolt

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Mivel a Merzsán már alapból egy különleges név, én mindenképp a Dávidot raknám előre, s másodiknak az apuka által hőn áhított Rafaelt.

Így megvan az öröme, s majd ha cseperedik a gyerkőc, még mindig eldöntheti, hogy melyiket is használja szívesebben!

2009. ápr. 18. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem legyen David Rafael, hiszen apanak ez a nev tetszik. De nehogy a Rafael keruljon elso nevnek, arra nagyon vigyazz!!!!!

A Rafael-t kulonben tenyleg cigok adjak a gyerekuknek, kulonben nem rossz nev, de tenyleg cigo nevnek szamit.

Ha nem azok vagytok, nehogy azt adjatok elso nevnek.

Viszont, hogy apa is oruljon, masodik nevnek legyen meg az orome, legyen Rafael.

Ha esetleg meg apa annak is orulne, hogy Zsolt legyen a baba 2. neve, akkor az legyen inkabb, akkor ne Rafael legyen.

De igy, hogy Merzsan David igazan szep nevet kap a kisfiatok!:)))

2009. ápr. 18. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én keresztnevem: Rafaella, még se vagyok cigány, ha erre gondoltok.

de én utálom a nevem: lássuk hogyan is lehet becézni: Rafi, Rafika (na egy nő ilyen névvel kész vicc!!)

arra is gondoljatok hogy fogjátok becézni. a barátom Dávid. én Dácinak, Divinek szoktam hívni.

sok sikert és jó babázást egy 8 hónapos kilány anyukája

2011. aug. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!