Kisfiamnak a Dávid nevet szeretném adni, de férjem meg a Rafaelt! A férjem neve:Zsolt! Hogy a jobb? -Merzsán Dávid Rafael, Merzsán Zsolt Dávid, Merzsán Dávid Zsolt
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 11:51
1/13 anonim válasza:
Merzsán Dávid Zsolt
a Rafael az olyan izé......
2/13 anonim válasza:
A Rafael tényleg olyan "izé", inkább a Merzsán Dávid Zsolt.
3/13 A kérdező kommentje:
nekem se tetszik amugy a Rafael de hát sehogy se tudom a férjemet rábeszélni:(
2009. ápr. 18. 11:57
4/13 anonim válasza:
Nekem ez a változat tetszik:
Merzsán Dávid Rafael
Mivel a Merzsán név különleges, a Rafael jól illik hozzá!
5/13 anonim válasza:
Milyennek találjátok a Milán nevet?
6/13 anonim válasza:
A Rafael nevet egy bizonyos népcsoport szokta adni...
A Dávid az szép név.
7/13 A kérdező kommentje:
Milán...hááát nem is tudom:)majd meglátjuk...azért köszy
2009. ápr. 18. 12:04
8/13 anonim válasza:
A 12:02-vel annyiban egyetértek, hogy a Rafaelt egy bizonyos népcsoport szokta adni.
A Dávidot pedig a másik bizonyos népcsoport.
Ha magyarok vagytok, akkor inkább mellőzzétek mindkettőt!
10/13 anonim válasza:
Nem vagyok feminista, de miért kellene beadnod neki a derekadat? A gyerek épp úgy a tiéd is, mint az övé. Azért mi nők "picit" többet is teszünk a gyerekekért. Szerintem meg fogja valamelyikőtök bánni, ha olyan nevet kap a gyerek, amit nem akar mindkettőtök egységesen. Megoldás: keressetek teljesen más nevet, amin mindketten egyet értetek vagy adjátok simán a Zsolt nevet. A második nevet úgysem hiszem, hogy bármikor is használná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!