Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen teát adtok 9 hónapos...

Milyen teát adtok 9 hónapos babának?

Figyelt kérdés

A baba filteres és instant tea elég drága.

Adtok, adnátok sima filteres gyümölcsteát?

2011. aug. 26. 07:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Tele van csersavval és koffeinnel. :-( A gyerekeim csak és kizárólag foreveres teát isznak, abban nincs semmi káros, sem csersav, sem koffein, sem semmilyen hozzáadott aroma. Nagyon finom, egészséges és kiváló hatással van az emésztésre is. Amúgy én babateát sem adtam soha, azok borzasztó ízűek. :-(
2011. aug. 26. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

2gyermek anyukája vagyok,és adhatsz sima GYÜMÖLCS! (és nem gyümölcsös-a kettő nem ugyan az!) teát,abban egy m.gramm koffein nincs!

Egyébként én már a 2. gyermekünknél ennyi idősen sima fekete teát adtam,citromlével- a citromlé a koffeint semlegesíti! Persze nem egész nap itta azt,vigyáztam a fogak épségére!

Üdv:2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 26. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hónapos és kamillateát kap. Ízesítés nélkül. Nagyon szereti.
2011. aug. 26. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A kamilla teával az a gond,hogy a gyulladás csökkentő hatás mellett tisztító hatású is-tehát nem szabad sokat adni,és sokáig,mert hasmenést okoz! Csak óvatosan a gyógyteákkal! Kamilla teát csak akkor javaslok,ha a szeme begyulladt-akkor is borogatni a szemét! Vagy ha gyulladt a torka,meginni.
2011. aug. 26. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

DM-ben sikerült venni koffein nélküli teát, nem volt olcsó, de mit csináljak, ez van:-(

2011. aug. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!