Hogy oldjuk meg két gyerkőccel, hogy férünk majd el?
Figyelt kérdés
2 szobás a lakásunk, mind a kettő 17-18 m2. Pillanatnyilag az egyik szoba a nappali, ott alszunk mi, a másik szoba a kislányomé. Eddig ez így rendben is volt, azonban kiderült, újra babát várok, és nincs pénz nagyobb lakásra. Hogy fogunk elférni 2 babával? az első időkben ki hol aludjon? Nem tehetem a kislányom mellé az újszülöttet, viszont a nappaliba sem fér el a kiságy. A szobát sem tudjuk kettéválasztani, mert úgy van bebútorozva. Ti hogy csinálnátok?2009. ápr. 16. 10:10
1/2 anonim válasza:
Mi is két szobás házba lakunk két gyerköccel. A nagyobbik 5 éves,neki van külön szobája. A kicsi 8 hónapos,ő még most a mi szobánkba alszik,de 1 évesen szerintem már átköltöztetjük a tesóhoz. Azt még én sem tudom,hogy oldom meg a két gyerekágyat,de valószinű szobát cserélünk,mert a miénk nagyobb.
2/2 anonim válasza:
Nálunk 3 gyerek alszik a gyerekszobában ( 12 nm-es) , a születendő kicsi pedig a mi háloszobánkban , közvetlen az ágyunk mellett lesz a kiságy ( bár ha kiakarjuk nyitni a szekrényt , arrébb kell huzni a kiságyat) . A nagyobbak jol elvannak , hiszen csak éjszaka vannak a szobájukban 7,6,3 évesek.
1éves korukig aludtak velünk egy szobában a gyerekek az éjszakai szoptatás igy egyszerűbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!