Terhesen kijott az arcomra eleg sok majfolt, mikor mulik el?
Figyelt kérdés
a kisfiam mar 8 hos ,mikor tunnek mar el,vagy mit tegyek vele?2009. ápr. 15. 21:01
1/2 anonim válasza:
Sajnos elmúlni teljesen soha nem fog csak az évek alatt halványodni. Kerüld a szoláriumot és az erős napsugárzást. Anyukám kapott rá valami krémet de mivel már meghalt sajnos nem tudom megmondani a kérm nevét.... Én 33 éves vagyok és anyukámnak is sok év alatt halványodott el, de nyáron mindíg kiújultak a foltok. Üdv.
2/2 anonim válasza:
Igen, kerülni kell az erős napfényt, szolit.
Télen, ha a hóról visszatükröződik a fény, akkor is érdemes bekenni naptejjel az érintett bőrfelületet. Nyáron ugye evidens.
Citromleves lemosást (naponta akár többször is) szoktak ajánlani, ha az ember nem akar erős kozmetikumokat használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!