Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen kijott az arcomra...

Terhesen kijott az arcomra eleg sok majfolt, mikor mulik el?

Figyelt kérdés
a kisfiam mar 8 hos ,mikor tunnek mar el,vagy mit tegyek vele?
2009. ápr. 15. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elmúlni teljesen soha nem fog csak az évek alatt halványodni. Kerüld a szoláriumot és az erős napsugárzást. Anyukám kapott rá valami krémet de mivel már meghalt sajnos nem tudom megmondani a kérm nevét.... Én 33 éves vagyok és anyukámnak is sok év alatt halványodott el, de nyáron mindíg kiújultak a foltok. Üdv.
2009. ápr. 15. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, kerülni kell az erős napfényt, szolit.

Télen, ha a hóról visszatükröződik a fény, akkor is érdemes bekenni naptejjel az érintett bőrfelületet. Nyáron ugye evidens.

Citromleves lemosást (naponta akár többször is) szoktak ajánlani, ha az ember nem akar erős kozmetikumokat használni

2009. ápr. 16. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!