Szerintetek is veszélyes amit csinálok?
Anyósok azzal piszkál mindig, hogy miért akkor zuhanyzok amikor a gyerek alszik, mert mi van ha felébred és ki akar mászni az ágyból es kiesik fejjel lefele, vagy ha épp akkor hagy ki a légzése és nem hallom, hogy csipog a légzésfigyelő.
Szerintem csak idegesíteni akar, mert tudja, hogy aggódós vagyok.
1,5 éves, így nem látok rá esélyt, hogy pont akkor hagyna ki a lélegzetvétele.
Szerintem rosszabb ha akkor tusolok amikor ébren van, mert olyan kis szeleburdi...mindig balesetek érik ha nem figyelek 1 másodpercre.Tegnap is annyira szaladt, hogy nem vette be a kanyart és neki szaladt az ajtófélfának :S
Tusolni meg csak kell :D
Anyósom a minta anya.....
lepasszolta a nagymamanak a férjemet amíg elmentek moziba apósommal
nem főzött soha és nem is játszott a férjemmel amikor kicsi volt, mert túl sok dolga volt
engem mindig piszkál mindenért....pedig szerintem nem tettem semmi rosszat vele, azon kívül, hogy apósom és a férjem is engem ved ha vita kerekedik....
nem vagyok tökéletes....kicsit sem....sokat hibázom, de próbalkozom, hogy jól csinaljam.
De anyósom mindig belémrúg ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnem......
Amióta csak megszületett, mindig akkor fürdök, amikor alszik, mert akkor van nyugi :) Nem kell állandóan őrizni a gyereket, szerintem teljesen normális, hogy ilyesmit akkor csinál az ember, amikor a gyerek alszik.
Párszor próbáltam akkor tusolni, amikor ébren volt, hát többet nem próbálkozom vele, mert tuti akkor ver le valamit, akkor esik hasra, akkor kell pisilnie, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!