Mónika, Kata vagy Anna?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:15
1/23 anonim válasza:
Vezetéknév??
Anna vagy Kata szerintem.
2/23 anonim válasza:
Én is Annára vagy Katára szavazok! De az is igaz,nem mindegy mi a vezeték név!
3/23 anonim válasza:
Ha Katának lehet anyakönyvezni, akkor Kata.
4/23 anonim válasza:
A Kata nagyon régóta anyakönyveztethető ebben a változatban. Van 24 éves Kata ismerősöm.
A három közül én is a Kata nevet választanám. De szintén csatlakozom, hogy vezetéknévtől is függ, melyik illik hozzá.
7/23 anonim válasza:
monika abszolut nem tetszik, az annaval es a kataval nincs bajom, akar a lanyomnak is adnam valamelyiket, de ha valasztani kell akkor
kata
8/23 anonim válasza:
Mind szép, de mivel rengeteg Anna van, ezért ezek közül Mónika v Kata. Kata jobban tetszik.
9/23 anonim válasza:
monika! A KATA ES AZ ANNA nekem nagyon higeg .es olyan ujgazdagos es bekepzelt nevek.
10/23 anonim válasza:
Mindegyik szép (: Ilyen sem volt még, hogy a felsoroltak közül mindegyik tetszik (: Vezetéknévfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!