Mik az Anna név becenevei?
Figyelt kérdés
Nem az Annácskára gondoltam. Hanem egyéb ismeretlen becenevekre.2011. jún. 27. 20:13
1/14 anonim 

válasza:

2/14 anonim 

válasza:

Ani, Annika, Ancsi, Ancsa, Annácska, Panni, Pannácska, Panka, Anci, Ancsi, Panna, Pancsi, Nusi, Nusika
3/14 anonim 

válasza:

Nekem az Ancsi a kedvencem.
De tényleg nagyon sokféleképp lehet becézni, az előző linkelt kérdésnél minden szerepel.
Anyukám Anna-Ancsi egyébként, a kisfiam mióta csak beszél "Pancsi mamának" hívja.
4/14 anonim 

válasza:

Ancsa, Annus, Annácska, Aranka
tesómat igy szokták becézni
én néha Panka, Panna, Kanna, becézem
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jún. 27. 20:23
6/14 anonim 

válasza:

Nusi Nusa :) ezeket meg nem olvastam a felsoroktak kozott :)
Baratnom Nusi-Husi :) pedig vekony :)
7/14 anonim 

válasza:

Az én kedvencem a Nanica. Anyukám nagybátyja hívta így Anna nevű feleségét.
8/14 anonim 

válasza:

Én leginkább Ancsának szólítom, a bölcsiben Annapannázzák (pedig nincs másik Anna sem náluk, sem a szomszéd csoportban).
Ahogy mi szoktuk még hívni: Annipanni, Ancsapancsa, Tündérpanka (mivel Tünde a második neve), a nagyik következetesen Pannikázzák, ő meg jelenleg Annakalóznak nevezi magát.
9/14 anonim 

válasza:

Nina, Anikó
Engem Ancikáznak a mai napig, pedig már 30 vagyok:)
10/14 anonim 

válasza:

Az utónévkönyv szerint a következők a gyakoriak: Anni, Annika, Ani, Anika, Anikó, Ancsa, Ancsi, Ancsika, Anci, Anicska, Anus, Panna, Panni, Pannika, Panka, Annus, Annuska, Naca, Nani, Náni, Náncsi, Nusi, Nusika, Nasa, Kisanna, Kisó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!