Keresztelőt hogyan kell elkezdeni intézni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kislányunkat nyáron megkeresztelni. Férjem református, én pedig katolikus vagyok. Katolikusnak szeretnénk a lányunkat is megkeresztelni. Férjem helybéli, én csak egy éve lakok itt.
Milyen papírokat kell beszereznünk, mennyibe kerül az egész kb.? Bárhol meg lehet keresztelni az országban?
2009. ápr. 15. 16:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Mi nagyon meglepődtünk, de képzeld el hogy a templomok körzetre vannak osztva.
El kell menni, és kaptok egy időpontot, hogy mikor lesz. Előtte is el kell menni egy héttel, egyeztetésre, hogy elmondja a pap hogyan fog zajlani és hogy a kérdéseknél miket kell válaszolni. Pénzen egy éves egyházi adót kell befizetni.
2/2 anonim válasza:
Mennyi az éves egyházi adó? település függő vagy fix? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!