Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednéd 21 éves lányodat...

Elengednéd 21 éves lányodat egyedül Londonba 4 napra egy régi barátnőjéhez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 08:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
amúgy is nem igazán illik ez a kérdés a gyereknevelés témakörbe, hisz nem vagy már gyerek
2011. aug. 21. 13:31
 22/34 anonim válasza:
XD én 16 vagyok és két éve mentem ki egyedül németbe.... mondjuk családhoz. de jó volt :)
2011. aug. 22. 12:23
 23/34 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen költöztem ki. 1,5 évig éltem Londonban teljesen egyedül. Fél évig magyarral nem is találkoztam.
2011. aug. 25. 08:55
 24/34 anonim ***** válasza:
Simán, hiszen már felnőtt. Én 24 évesen kimentem külföldre dolgozni egyedülállóként.
2011. aug. 25. 13:52
 25/34 anonim ***** válasza:
17 évesen már nem laktam otthon! Egyszer elkell őket engedni. 4 nap nem a világ vége! Engedd!!!
2011. aug. 26. 07:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, hogy nem enged el??? :D 20 évesen most voltam teljesen egyedül 2 hétig Svájcban, 2 hétig Dublinban és most megyek 1 hónapra Miamiba. :D
2011. aug. 26. 07:57
 27/34 Fénysebesség válasza:
52%
Örök probléma, hogy a szülő és a gyerek nem érti meg egymást. Ez a természet rendje, hiszen mind különbözünk. A szülőkben mindig is ottmarad egy kicsit, hogy vigyázzanak a gyerekükre. De egy dologban biztos vagyok: ha nem tudod ki vagy és mit akarsz, ha ösztönzésre vársz de valahol önálló akarsz lenni, nem sugárzod eléggé, hogy megértél, és valószínűleg így is van. Ha akarsz valamit, állj a sarkadra és tegyél érte! Ha valamire nagyon vágysz, véghezviszed szülői támogatással vagy anélkül. De egy dolgot szerintem nagyon jegyezz meg! Ezt nekem is meg kellett tanulni: az akarat és a szeretet nem válhat külön. Az egyik durva dolgokat okoz a világnak, háborúkat, erőszakot, csalást, a másikkal meg önmagában nem tehetsz semmit, mert csak egy érzés. Ha valamit el akarsz érni, használj egyszerű és finom eszközöket! Egy nő ért hozzá. Hidd el, hegyeket fogsz így megmozdítani!
2011. aug. 26. 19:20
 28/34 anonim ***** válasza:
Persze. ;)
2011. aug. 28. 09:13
 29/34 anonim válasza:
Könyörgöm, 21 éves... Felnőtt, oda megy ahová akar.
2011. aug. 29. 16:20
 30/34 anonim ***** válasza:
45%

Látom sorra vágnak fel itt 18-20 éves ,,felnőttek"

De égő istenem!!!!Anya,apa nem enged el!!!Ez a ti szemszögetek!

Abba nem is gondoltok bele hogy ők is szeretnék ha világot látnátok, csak annyi rosszat hall az ember azokról a gyerekekről, akik kimennek külföldre és elvesznek, .....stb

Szokásos duma, de majd megtudjátok ha saját gyereketek lesz!!!!!

Ja és én is huszon éves vagyok, mielőtt azt írnátok hogy biztos 50 éves írta.Lehet lepontozni.

2011. aug. 29. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!