Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednéd 21 éves lányodat...

Elengednéd 21 éves lányodat egyedül Londonba 4 napra egy régi barátnőjéhez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 08:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy elengedném. Bár én mehetnék. :)
2011. aug. 19. 14:43
 12/34 anonim ***** válasza:

Elég nehéz lenne megtiltani.

Ha még a szülőkkel él a lány, akkor ugyan "zsarolhatja" az anyuka, de semmi értelme nincs, és semmiképpen nem fog jól elsülni a dolog hosszabb távon.

2011. aug. 20. 02:40
 13/34 Toncsi63 ***** válasza:
Itt vagyok Londonban. Talán pár hetet érdemes lenne várni, amíg hazamegyek, nehogy túl sokan legyünk itt. Viszont, mindenképp meg kell várni a zavargások megnyugtató befejeződését.
2011. aug. 20. 08:20
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Itt az elengedés szerintem azt jelenti, hogy apuka állja-e a költségeket, mert ha a kérdező maga fizetni tudná, akkor nem lenne szüksége semmilyen engedélyre 21 évesen.
2011. aug. 20. 09:37
 15/34 anonim ***** válasza:
17%
Az egyik válaszolónak, aki azt írta érdekli e hogy a szülők mit gondolnak.Remélem egy ugyanilyen gondolkodású gyereked lesz.Én nem szeretném ha az enyém ilyen szemtelen legyen.
2011. aug. 20. 10:05
 16/34 anonim válasza:
Réger rossz, ha ilyen portálon gyűjtesz magadnak bátorítást, hogy a szüleid döntése ellen lázadj, akár csak itt néhányan. Mindent meg lehet beszélni. Ha majd egyszer te is szülő leszel és lesz benned némi felelősségtudatod, akkor majd te is abban a cipőben leszel most a te szüleid. Mindenki nemes célokért megy külföldre, de vannak akik máshol kötnek ki. Persze nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de mérlegelni kell, nehogy meglepetések érjenek. De bármit teszel sok sikert és kitartást.
2011. aug. 20. 11:05
 17/34 Hagymásbab@ válasza:

Én is úgy gondolom, hogy itt az elengedés azt jelenti, hogy apuci állja e a költségeket! Ráadásul London az egyik legdrágább Angliában.

Ettől függetlenül szerintem teljesen normális dolog az, ha egy szülő aggódik a 21 éves gyerekéért. Meg nem minden 21 éves van azonos értelmi szinten. Tudom, hogy a fiatalok szeretik felnőttnek gondolni magukat csak az éveik alapján. Én is nagyon felnőttnek éreztem magam 20 évesen, de egy akkora gyerek voltam még, hogy az csak na. Most sem vagyok öreg és hú de tapasztalt(30 vagyok), de 20-30 ig iszonyú sokat változik az ember felfogása. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 21 évesen maradjon otthon amíg 30 nem lesz, menjen ki külföldre és lehetőleg maradjon is ott mert itt Magyarországon a legtöbb fiatalnak semmi jövője nincs és nem is lesz!! De semmi meglepő nincs abban, ha esetleg a szülők nem szívesen engednék el. Ők látják mennyire érett a gyermekük, van akit tényleg nem célszerű elengedni a nagyvilágba 21 évesen. Anglia amúgy nem a nagyon jó közbiztonságáról híres. Én személy szerint ott még nem voltam, de jó néhány ismerősöm igen. Elég hajmeresztő történeteik vannak. Rengeteg zűrös alak van ott mivel a bevándorlás is elég könnyű, nem túl szigorú. És egy lánynak sokkal veszélyesebb mint egy fiúnak, ez sem elhanyagolható. Nem a kérdező lány lenne az első és nem is az utolsó akit ne adj isten akár prostitúcióra kényszerítenek egy idegen országban. Minden eshetőséggel számolni kell. Vigyázzatok magatokra!

Hosszútávon és munka szempontjából én sokkal inkább ajánlom Ausztriát vagy Németországot! Bár a Német nyelvet sokan nem szeretik és nehezebb is mint az Angol, de maga az ország szerintem sokkal szebb és biztonságosabb. Akár Ausztria akár Németország. A fizetések sem rosszabbak, sőt talán még jobbak is.

2011. aug. 20. 12:03
 18/34 Cula21 válasza:
érthető a kérdés... te ismered a lányod de inkább fizetnék valakinek ,hogy vigyázzon rá..
2011. aug. 21. 07:30
 19/34 vaszily katalin ***** válasza:
persze elengedném ha mindig jo kislány volt jol tanult nem vert át s a( barátnöjével az évek során már ismertem.és fojamatos kapcsolattartás volt velle.ha lenne pénzem én is ellmenék )
2011. aug. 21. 10:27
 20/34 anonim ***** válasza:
ha 21 éves vagy és a szüleid "nem engednek el" valahova, ideje albérlet után nézned
2011. aug. 21. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!