Melyik bababútor tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Nekem ez! Nem ez a bababútor álmom, de viszonylag jó áron van és aranyos. Igaz, eléggé tömegbútor!
A férjemnek ez! Nekem ez nagyon nem! Nem tudom megmondani miért, csak valamiért nem!
120 forintnál nem szeretnénk a bútorra többet költeni!
2011. aug. 17. 09:07
1/9 anonim válasza:
Nekem a zsiráfos! Azt mi is néztük, tetszett a színe. De végül mi inkább csináltattunk.
3/9 anonim válasza:
Mindkettő aranyos, de nekem a 2. tetszik jobban. Miért? Mert gondolj bele, ez teljesen természetes, szép fa eres vésett mintával, amit ki tudsz festeni. Nekünk a kiságyunk ilyen, lelakkoztuk, +én üvegfestékkel ki kontúroztam a mintát. Nagyon szép lett. A zsiráfos is tettszik, de minden 2. embernek ilyen van.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szívem szerint én is csináltatnék, de az nem hiszem,hogy kijönne 120 ezerből!
Igen, az a baj a zsiráfossal, hogy már a baráti körben is két embernek ilyen van!:)
A csacsis jó lenne, ha le lehetne festeni. De ez sem fa, hanem bútorlap, azt meg nem hiszem,hogy lehet festeni!
2011. aug. 17. 09:27
6/9 A kérdező kommentje:
:)) Na már végképp nem tudom melyik legyen!:))
2011. aug. 17. 11:08
7/9 anonim válasza:
Nagyobb korában a zsiráfos jobban fog Neki tetszeni. Egy kisiskolásnak a csacsi negatív..
Az szerintem nem számít, ha másoknak is olyan van, a többi dolog legyen más (festés, függöny, padló, kiegészítők)
8/9 anonim válasza:
Mielőtt bármelyiket is megveszed menj el egy bútor asztaloshoz és kérj tőle árajánlatot.Meg fogsz lepődni,kb.fele árból ki jön a bútor.
9/9 anonim válasza:
Sokkal olcsóbban is meg lehet csináltatni, igaza van az utolsónak! De ha ezek közül szeretnél választani, inkább az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!