Van itt olyan aki amióta anyuka lett megszűnt létezni a régebbi ismerősök/rokonok/kollégák felé?
előző
barátnőm nincs, amióta -majdnem 20 éve- a legjobb barátnőm cserbenhagyott, nem is vágyom barátnőre.
Szia!
Én érdi vagyok, van egy kisfiam, decemberben lesz 3 éves. Ha gondolod, írj.
Rokonokkal nincs gond, mert anyuék sokszor jönnek, a húgomnak pedig az enyémmel egykorú gyereke van úgyhogy sűrűn beszélünk, találkozunk.
Volt kollégák közül szülés óta (4 hó) találkoztam párszor néhánnyal. Holnap jön egy volt kolléganőm látogatóba, holnapután a volt főnökömnél vacsorázunk.
DE! A legjobb barátnőm tojik rám...konkrétan kétszer taliztunk a szülés óta, pedig minden létező módon kinyilvánítottam hogy akarok vele csinálni közös programokat. De nem vevő rá valamiért. Nagyon szomorú vagyok emiatt már régóta. Azt hittem, hogy akkor legalább lesznek új barátnőim, kismamák, de eddig nem jött össze :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!