Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki amióta...

Van itt olyan aki amióta anyuka lett megszűnt létezni a régebbi ismerősök/rokonok/kollégák felé?

Figyelt kérdés
Nálam ez van. Mióta itthon vagyok senki nem hív fel, mindenki elkopott mellőlem. Van egy-két játszótéri anyuka akivel beszélgetek, de ezek csak felületes társalgások. Volt egy-két igazi barátom, de fél évente max. pár perc beszélgetés telefonon, ennyi maradt. Ha el is mehetnék gyerek nélkül valahova, mert vigyázna rá a férjem nincs kivel, mert mindenki eltűnt mellőlem. Ez vajon amiatt lehet, mert régebben sem kedveltek annyira. Mert azt gondolnám ha valakinek régen fontos voltam akkor annak biztos eszébe jutnék és hívna ide-oda, nem?
2011. aug. 16. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

előző

barátnőm nincs, amióta -majdnem 20 éve- a legjobb barátnőm cserbenhagyott, nem is vágyom barátnőre.

2011. aug. 16. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én érdi vagyok, van egy kisfiam, decemberben lesz 3 éves. Ha gondolod, írj.

2011. aug. 16. 22:39
 13/14 eszter74 válasza:
Én is érdi vagyok, mint az elöttem szóló. Megértelek, sajnos én is hasonló cipőben járok. Nekem kollegáim ugyan nem voltak, mert 12 évig bébiszitterként dolgoztam, de a barátaim lekoptak teljesen. A bébiszitterkedős korszakból sem nagyon maradtak, pedig tartottam szinte mindegyik családdal a kapcsolatot sokáig, de miután másodszor is Anyuka lettem, már nem válaszoltak az sms-re, vagy nem vették fel a telefont. Pedig én szeretnék tudni azokról a gyerkőcökről is akikre anno vigyáztam. Szóval én is eléggé egyedül vagyok, bár megismerkedtem környékbeli anyukákkal, akikkel néha összejövünk, de az őszi-téli időszak nehéz, mert akkor valakinek bitzos beteg a gyereke, és akkor nem tudunk találkozni.
2011. aug. 17. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Rokonokkal nincs gond, mert anyuék sokszor jönnek, a húgomnak pedig az enyémmel egykorú gyereke van úgyhogy sűrűn beszélünk, találkozunk.

Volt kollégák közül szülés óta (4 hó) találkoztam párszor néhánnyal. Holnap jön egy volt kolléganőm látogatóba, holnapután a volt főnökömnél vacsorázunk.

DE! A legjobb barátnőm tojik rám...konkrétan kétszer taliztunk a szülés óta, pedig minden létező módon kinyilvánítottam hogy akarok vele csinálni közös programokat. De nem vevő rá valamiért. Nagyon szomorú vagyok emiatt már régóta. Azt hittem, hogy akkor legalább lesznek új barátnőim, kismamák, de eddig nem jött össze :-(

2011. aug. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!