Császáros szülés után fáj a szex?
Figyelt kérdés
5 hete császároztak , szóval még van 1 hét a szexig. De félek tőle.2009. ápr. 14. 10:58
1/4 anonim válasza:
2 császárom volt(eddig)nem fájt a szex,persze egy kis síkosítót készítsetek magatok mellé és kerüld a hirtelen mozdulatokat mert az fájhat(a seb környékén)!Csak szépen,lassan,semmi heveskedés!Kellemes huncutkodást!
2/4 anonim válasza:
Ne félj!
Azt nem állítom, hogy kezdetben baromi jó lesz, de sok türelemmel, na meg egy kis síkosítóval egy idő után minden ok lesz.
Először olyan lesz, mint ha az első alkalmak egyike volna:-)
3/4 anonim válasza:
Én is azt hittem hgy bevarrták a szűzhártyám!:)
4/4 anonim válasza:
mi a 6 hetes kontroll után rögtön aznap szexeltünk, egyáltalán nem fájt, persze a férjem gyengéd volt. Mondjuk nekem akkor már a varrt seb sem fájt, szerencsére. Ne izgulj, nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!