Mi a véleményed azokról, akik még a gyermekvállalás előtt elkezdenek apránként beszerezni dolgokat?
Értem én ezalatt a következőket: cumisüveg, előke...stb.
Tehát nem ruhákra gondolok, hanem ilyen alapvetőbb 'felszerelésekre'.
Én sem értek vele egyet. Hallottam olyanrűl hogy kiságyat-baldachint vett a pár,amit fel is állitottak a szobában.Baba azűta sincs,utban sem,ennek több mint egy éve...az én babakocsiszettemet egy olyan anyuka vette meg,aki még csak tervezte a babát. Ráadásul a kocsi rózsaszin!!!!Nagyon lányt akar. A baba azóta sem jön,pedig az első 3 baba azonnal összejött nekik.
Nővérem egy pici baba zoknit kapott ajándékba a pasijától....enek 5 éve,a zoknit most a lányom hodja.
Én vásárolgattam, de nekem így jött ki.
A nővérem mindet nekem adott a két fia után, a kicsi volt 3 éves, amikor mi lekzdtük a gyerekprojektet. Ő biztos volt benne, hogy nem szeretne több gyreket
Tehát nekünk már volt kiságytól, babakádtól, babkocsitól kezdve a ruhákig minden.
És mivel nem volt helyük, így ahogy nőtte ki a kisebb gyermekük, hozta át hozzánk.
nagyon nagy kincs egy egész gyerekfelszerelés.
Így cserébe én is vásárolgattam a fiúknak, ami tetszett, az én nem létező gyerekeimnek. Amit persze előszőr a fiúk használtak.
Pl. etetőszék, kocsiba ülés, ruhák, stb.
Előszőr kislányom lett, nála is, és most a kisfiamnál is nagy kincs, hogy csak a szekrény tetejéről le kell szedni a rendszerezett ruhákat.
Most is elővettem, átnéztem az őszi ruháket, kell-e valamit venni.
Én nem vennék előre semmit. Több okból:
- babona
- csak a helyet foglalja
- amortizálódik
- mindig van újabb termék (modernebb, jobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!