Milyen a jó etetőszék? Mire kell figyelni a vásárláskor?
a mienk IKEÁS, 3500 Ft volt,
műanyag, nem dönthető, nem tud semmit, mégis maximálisan meg vagyok vele elégedve, lehet hozzá tálcát venni külön, az talán egy 1000-es még.
legközelebb sem vennék más milyet, egy mozdulattal letörölhető, szóval szerintem teljesen jó.
Iszonyú maszatos lesz a szék egy evés után, főleg amikor már önállóan akar enni. Én ezért nem vennék ilyen hiper szuper széket, mert azt törölgetni nekem egy rémálom lenne. Meg a kisfiam soha nem dőlt hátra a székben, még jó hogy nem vettem 5 fokozatban dönthetőt :))
Minden az igényektől függ. Nekem fontos volt, hogy össze tudjam csukni, kis helyet foglaljon, ha nem használjuk. A magassága is állítható, így akár ő saját maga bele tud mászni ha le van engedve, illetve tud velünk a nagy asztalnál is ülni, ha felemeljük, csak odatoljuk az asztalhoz. A huzata puha, szivacsos, tehát kényelmes, és mosható, bár hamar elszakad mert pvc, ennek nem igazán örülök. :(
A háttámlája dönthető több fokozatban, ezt használtuk is, amíg nem tudott egyedül ülni, de ebben etettem a hozzátáplálás elején, döntve az ülésben.
A hátsó két kerék gurul és lefékezhető, van kiesésgátlója, és levehető a felső tálca, így könnyű takarítani, ezen kívül pedig van biztonsági öve, amivel be lehet kötni a gyerkőcöt. Így nagyjából ennyi.
A mi etetőszékünk ilyen, nagyon imádom. Könnyen tisztítható, dönthető a háttámla, dupla tálcája van, sőt még a magassága is állítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!