Etetőszék ami nem túl drága, és már akkor is használható, mikor a baba nem tud stabilan ülni?
Ja és ne legyen baromi nagy, mert pici a lakásunk:)
6 hónapos a fiam, de még nem tud stabilan ülni.A hordozóban etetem, de vennék neki etetőszéket.
A nem túl drága alatt 10ezer körül gondoltam.
Ennyiért olyat amibe bele ültetheted nem fogsz kapni.
Èn egyet találtam az a chicconak van, de az sokkal drágább. A többit megnéztem és mindegyik éppen hogy dönthetö vagy is szinte teljesen ül benne.
Èn pihenö székben etetem, ebben annyira ül mintha karban lenne félig fektetve, de ha vendégségbe megyünk vagy utközben vagyunk akkor nekem is a hordozóban eszik. Szerintem még kb 1-2 hónapot kibír így aztán már olyat veszel amilyet akarsz.
Mi most vettük meg a stokke széket, de majd ha biztosan ül akkor lesz jó, de az akár felnöttek is tudják használni. drága de nem csak 2 évre veszem. vagy annyira sem, mert a gyerekek kb másfél éves korukig ülnek meg egy normál etetöben, utánna maguk akarnak felmászni, kiszállni.
Nekem ilyen van. ég nem ül a babám, de teljesen jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!