Tényleg ilyen drága egy baba/családfotózás?
Figyelt kérdés
Kicsit megdöbbentem, amikor láttam, hogy egy babafotózás 30-50 ezer ft-ba kerül! Lehet, hogy én voltam elmaradva, de azt hittem inkább 20 körül van!
Ti készítettetek, és mennyiért? És valaki tud ajánlani Bp. vagy környéki olcsóbb, és számára bevált fotóst?
köszönöm!
2011. jún. 10. 07:47
1/4 anonim válasza:
Nekem van jó digitális gépem, megoldom magam a fotózást jelentősen olcsóbban.
2/4 anonim válasza:
Nézd meg a Manó fotó honlapját, úgy emlékszem ennél olcsóbbak.
Nagyon jók, mi voltunk náluk.
Volt egyszer akciójuk a tesz-veszen, 10.000-ért csináltak 30 db szuper minőségű fotót cd-re.
Érdeklődj, hátha lesz még ilyen akciójuk.
3/4 anonim válasza:
Mi is a Manófotónál ott voltunk a Teszveszes akcióban :)
30 db kép 10e Ft volt és nagyon jók lettek! Amúgy 24e Ft lett volna, tehát nem 30-50e!
4/4 anonim válasza:
Szia! Mi is a Manó fotónál voltunk, a teszveszes akcióban. 30 db kép 10 ezer Ft volt. Csak mi nem tudtunk választani a képek közül, így 60 db képet kértünk, ez 16ezer volt. De szerintem már vége ennek az akciónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!