Beljelentettük itthon, hogy gyarapodik a család. Egyáltalán nem örültek anyósék, mégcsak annyit sem mondtak, hogy gratulálunk. Mit tegyek? Költözzünk, vagy ne?
Szia!
Hát,én mindenképp költöznék,ha lehetséges.
A párod pedig felnőtt ember,és döntse el,hogy anyukával akar élni,vagy önálló családot szeretne.Az nem elég,ha felháborodik néha az anyja viselkedésén,ha nem változik semmi.
Én mindenképp választás elé állítanám.Sok mindent le lehetne vonni belőle,pl:hogy te mennyire vagy fontos a számára,meg a születendő gyereketek,egyszerűen a családotok boldogsága.Már ezt,hogy kitett téged az anyja utálatának,ezt sem lehetett könnyű elviselni.Gondolom,sokat tűrtél a "hárpiától".Nem várhatja a párod,hogy ezek után még szeresd is az anyját.
Úgy lesz a legjobb mindnyájatoknak,ha külön éltek hidd el.Talán még a kapcsolatotok is normalizálódna.
Persze,ez attól is függ,anyós mennyire erőszakosan akarja uralni az életeteket,mert azt semmiképp sem engedném.
Mindenki rendezkedjen a saját életében.
Minden jót nektek,és gratula a bébihez:-))
nekem is megmondta anyám,hogy nem szeretne együtt lakni velem meg a családommal,azt mondta mindig előjönne belőle az anyaság és belelépne a párom szájába ha vmi nem teccik. most én anyámmal és a babóval élek,meg a párommal,de anyámnak most van berendezés alatt a háza.
az anyósom mikor megtudta hogy terhes vok kiakadt,és utált. elötte tökre szerettett,de a hír után nem. akkor kezdet rendeződni a viszony amikor a párom üvöltött az anyjával,én meg a párom anyja mellé álltam (ugy láttam páromnak nincs igaza). ekkor kezdett megenyhülni este már be is takart. most meg már tükön ül hogy mikor láthatja a picit,és hogy mikor tudna jönni. (bár a jó kapcsolathoz hozzá tartozik,hogy én pesten vok ő meg 200km el messzebb.
Szia! Van egy rossz hírem, tapasztalatom, ha megszületik sem fogja szeretni az unokáját, de beleszőlni akkor is akar majd az életetekbe. KÖLTÖZZ!!!
Légy erős, és menekülj, amig tudtok együtt... Bocs, de sajnos tapasztalat, bár a happy end-es változat, mi együtt maradtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!