Hol vegyek iskolatáskát elsős gyereknek?
Figyelt kérdés
A táska maximális hossza 34 cm lehet. Súlya max 1 kg.2011. aug. 9. 00:00
11/18 anonim válasza:
Jaaaa, értem! Menj a DEchatlonba: Ott vannak egész kicsi hátizsákok is, amolyan leugrom a parkba de beleteszek két almát és egy vizet típusúak. Én is ott vettem magamnak, mert nem akartam egy nagy hátizsákot, ráadásul kb 2000.
[link] Vmi ilyesmim van
Vagy a másik megoldás: vannak ilyen kis gurulós iskolatáskák is már, gondolom, pont ezért.
12/18 anonim válasza:
Lemértem ez is 42 cm, de szerintem ennél kisebbet nem találsz, meg abba már be sem férnek a könyvek...
Akkor keress egy gurigásat, amit tud húzni.
13/18 A kérdező kommentje:
gurigás nem jó mert az emeleten van az osztályterme
a decathlonosba nem fér bele a cucca
2011. aug. 9. 13:51
15/18 anonim válasza:
A gurigásoknak van szíja is általában, szóval amíg fölér addig felveszi a hátára.
16/18 anonim válasza:
A gurulósat nem csak húzni lehet, hanem pántja is van, mint a többinek. Igaz magas ez is, te merev és egyenletesen oszlik el a súly rajta.
17/18 anonim válasza:
A fiamnak Ars Una ergonomikus hátizsákja van,és 37cm magas.Ilyen:
Itt 44cm-t ír,de még 40 sincs,akárhogy mérem.
18/18 anonim válasza:
Tudom,hogy nem aktuális már a kérdés,de emlékszem,nekem elsős koromban a Budmil boltban vettünk egy táskát.Én nagyon szerettem:) 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!