Valaki megkapta már a gyermekvédelmi támogatást?
Én még nem,de ma rákérdeztem,azt mondták 24-e körül fog megjönni.
Változott a törvény,szeptember 5-ig kell kifizetniük az önkormányzatoknak.
Somogy megyében élek.
Első vagyok,igen nekem ezt mondták.
Azért van ez elvileg,hogy a szülő tényleg az iskolakezdésre,gyerekre költse a pénzt.
De most megnézem a neten,mert ezt ma reggel mondták az önkormányzatba.
4. vagyok.
Nálunk évek óta augusztus 5-ig kifizetik. Már elég sokan el is költötték a falunkban, és valóban sokan az iskolacuccokat vették meg. Mi még nem vettünk semmit, majd augusztus végén. Ha azt szeretnék, hogy valóban arra költse mindenki, akkor nem készpénzt, hanem utalványt kellene adniuk. Az értelmesebb emberek hasznos dologra, főleg a gyerekeikre költik, aki meg olyan, az még májusban is úgy küldi a gyerekét iskolába, hogy nincs felszerelése...
De jó! Rajtunk kívül már mindenhol legalább az időpontot tudják!
Itt (Szolnok megye) 20 anyukával beszéltem,20 különböző időpontot mondtak "hivatali forrásból"...
Nővéreméknél (szintén Szolnok megye,kb 25 km-re innen) már július közepén kiírták,hogy szeptember 29-én vagy 30-án lesz gyermekvédelmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!