Anyagilag is készen állnunk babára? Merjünk lépni?
Szóval mi már szeretnénk babát 2 éves házasok vagyunk!!7 ével ezelött kezdtünk járni szóval ismerjük egymást!
20 vagyok a férjem 23.!!!anyagi oko miatt gondba vagyunk!anyukáméknál lakunk!!!van házunk kerted 70nm es kocka házunk van!!!!!!Van autonk is azon 1 év hitelvanmég 5 évre vettük fel 1.5millioért azota már csak 1 évvan hátra!
hitelünk a kocsin kivül nincs semmi!!!!Házunk viszont jól szétlett verve!2 éve csináljuk!munkát sajna én nem találok a férjem 140.000ft ot keres tisztán .De voltmár kevesebb fizetése is!a házon vagyok felakadva nem a fizetésen mert ebben a mai világban tudom a fizetés jobb nem lesz!!!!!
Elég sokminden lett csinálva ujralett belül kivül vakolva az egész nyikászárok ujak viz gáz villany ujrahuzva még a szenyvizlefolyokis de nincs készen mert fürdöszobában se csempe se járolap se berendezés!!!Nos igy állunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!