Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyagilag is készen állnunk...

Anyagilag is készen állnunk babára? Merjünk lépni?

Figyelt kérdés

Szóval mi már szeretnénk babát 2 éves házasok vagyunk!!7 ével ezelött kezdtünk járni szóval ismerjük egymást!

20 vagyok a férjem 23.!!!anyagi oko miatt gondba vagyunk!anyukáméknál lakunk!!!van házunk kerted 70nm es kocka házunk van!!!!!!Van autonk is azon 1 év hitelvanmég 5 évre vettük fel 1.5millioért azota már csak 1 évvan hátra!

hitelünk a kocsin kivül nincs semmi!!!!Házunk viszont jól szétlett verve!2 éve csináljuk!munkát sajna én nem találok a férjem 140.000ft ot keres tisztán .De voltmár kevesebb fizetése is!a házon vagyok felakadva nem a fizetésen mert ebben a mai világban tudom a fizetés jobb nem lesz!!!!!

Elég sokminden lett csinálva ujralett belül kivül vakolva az egész nyikászárok ujak viz gáz villany ujrahuzva még a szenyvizlefolyokis de nincs készen mert fürdöszobában se csempe se járolap se berendezés!!!Nos igy állunk!

2009. ápr. 9. 23:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
97%
Nagyon fiatalok vagytok még, pár évet simán várhattok, hátha alakulnak még a dolgok. Akkor sem lesztek lekésve semmiről, ha 3-4 év múlva vállaljátok be a babát.
2009. ápr. 9. 23:57
 2/11 A kérdező kommentje:
igen de mi nagyon szeretnénk. csak anyagiokokbol várnák még. nemtudom ti várnátok ilyen anyagi helyzetben?
2009. ápr. 10. 00:11
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Kissé idegesítő ez a rengeteg felkilátójel. Te csak felkiáltva szoktál beszélni is?

Amúgy szerintem nyugodtan várhattok addig, amíg a házatok kész nem lesz. Anyukádék nyakára ne vállaljatok babát, hiszen nagyon ráértek még. A munka keresést meg ne add fel, én nem vállalnék babát addig amíg nem dolgozom.

2009. ápr. 10. 00:30
 4/11 anonim válasza:
97%
Én úgy gondolom, hogy az anyagi helyzet nem lehet akadálya egy baba vállalásának. Mindent meg lehet oldani, ha megvannak az alapvető szükségletek. Viszont ti még nagyon fiatalok vagytok, ráértek még. Ha 33-34 évesen lennétek ilyen helyzetben, azt mondanám, vágjatok bele, mert szorít az idő. Így viszont hosszú évek állnak előttetek, hogy egyenesbe jöjjetek és a baba is rendezett körülmények közé szülessen. Várjatok még néhány évet.
2009. ápr. 10. 02:23
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Én úgy gondolom,ha mindketten igazán szeretnétek,akkor vágjatok bele!

Én 22éves vagyok,1éve férjnél és 31hetes kismama. A házunk most készül,nem lesz kész,mire picurkánk megszületik,de lakhatunk Anyukáméknál és mikor kész lesz,már együtt költözünk. Ha nem vágtok bele,sose lesz kész. Pozitívan kell nézni a dolgokat,másképpen sose haladtok.

Bár mondjuk,lehet jó lenne neked is egy munkahely,hogy legalább majd kapj TGYÁS-t,GYED-et...

Sok sikert kívánok!

2009. ápr. 10. 07:47
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem, hogy huszonévesen, ha van rá reális esély, hogy kész lesz a saját otthon, akkor azt miért nem lehet megvárni...
2009. ápr. 10. 09:16
 7/11 anonim ***** válasza:
11%

Hova várjon az ember? Mindig majd a majdra alapozni?

Anyukámék szívesen látnak minket és pár hónapig nem vagyunk útban,hiszen idáig sem voltunk. Nem értem miért nem lehet elfogadni más szemszögét.

2009. ápr. 10. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Még fiatalok vagytok, és a ház sincs kész. Mi bele se vágtunk adig mig el nem készült a házikónk, 24 évesen szültem.

Ha neked nincs munkád valószinű, sok pénzt sem fogsz kapni a baba után.

Én a helyedben összeirnám mennyi a havi kiadás rezsivel, kajával, magatokra szánt pénzzel együtt, utána elmennék és megnézném, hogy mennyibe kerülnek a babacuccok, kezdve a pelustól a kisruhákig. De még ha minenből a legocsóbbat nézed,akkor is meg fogsz lepődni, hogy mennyibe kerül egy kisbaba. És olyanokra is gondolni kell, ha nem tudod szoptatni (mert sajnos előfordulhat) A havi tápszere egy babának min. 15-20 ezer forint. Na ha mindent kikalkuláltál és még maradt is pénzed akkor vágj bele nyugodtan.

Én előbb munkát keresnék, dolgoznék egy kicsit, aztán jöhet a bébi. Nem vagytok még lekésve semmiről.

2009. ápr. 10. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el dolgozni, nem csak az anyagiak miatt, de igaz a mondás "a munka nemesít". Érettebbé, felnottebbé teszi az embert, s igy a babádnak is tobbet tudsz majd adni. Nem kell szégyenleni semmilyen munkát se. Aztán 2-3 év múlva johet a baba. Mindent bele!
2009. ápr. 10. 22:36
 10/11 A kérdező kommentje:
utóllsónak!!!Igazad van a munka ténbyleg éretebbé tesz!!Elvállalnék én bármit de nincs semmi munkahely!!!!
2009. ápr. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!