2 fiú után kislányunk lesz. Melyiket adnátok neki?
Figyelt kérdés
Hosszú listánkból már "csak" ennyi maradt, de így se tudok dönteni. Nektek melyik tetszik jobban?
Lara, Laura, Dorina, Hanna, Noémi, Zoé, Leila, Kíra
2011. aug. 5. 11:19
21/30 anonim válasza:
De még mindig nem tudjuk, hogy mi a vezetéknév...
22/30 anonim válasza:
Írta h csupa e
Én a Kerekes-re tippeltem,szerintem nem muszáj kiadnia.
Nekem a Laura tetszik,az illene is szerintem a csupa e-s névhez.Nekem fiam van,ha lányom lesz Dorottya lesz.
23/30 anonim válasza:
Nekem a Hanna az egyik favorit. Az én ikerlányaim egyike Kiara lett (mi is eee-sek vagyunk :-), a másik Véda. Én a jelentésükön túl elolvastam a névhez tartozó sorselemzést is. Nevedben a sorsod c.könyvben szinte minden női név benne van. Ha meg lesz a név és küldesz privit, megnézem a választott névhez a jellemzőket. Kívánok sok örömet a babához!
27/30 A kérdező kommentje:
Kelemen a vezetéknév :)
2011. aug. 6. 22:04
29/30 anonim válasza:
Nekunk is 3 szotagu, es ket e betut tartalmazo vezeteknevunk van. Emiatt inkabb mely hangrendu es rovidebb keresztnevet kerestunk. Igy lett a lanyunk Dora Emma. Nekem tetszik meg a Zora is, vagy a Laura.
30/30 anonim válasza:
a Dorka nekem is tetszene hozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!