Blanka Bianka párosítás? Külön- külön lenne
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 22:20
11/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon furán hangzik így elsőre, de hát ők két külön személyiség és egyéniség lesznek.
Nekem mondjuk nem a hangzással van a baj,hanem azzal,hogy az egyik egy komolyabb név, a másik meg inkább gyerekeknek áll jól.
Egy Blanka felnőttként jobban megállja a helyét mint a Bianka, az inkább kislányként aranyos.
12/17 anonim válasza:
Ikreknek nem adnék ennyire hasonló neveket.
13/17 anonim válasza:
Tetszik mindkettő név. ( A Bianka kicsit jobban.)
De biztosan nem adnám ikreknek ezt a két nevet így együtt. Teljesen különböző hangzásút választanék.
Ilyen nevű iker ismerőseim vannak:
Alexandra, Valéria
Katalin, Viktória
Zsófia, Flóra
Hanna, Eszter
14/17 anonim válasza:
én se adnék, csak nagyon eltérő neveket ikreknek. a kettő közül meg a csak a Blankát. a másik szerintem annyira elcsépelt, ciki már...
15/17 anonim válasza:
Túl egyformák. Külön-külön mindkettő tetszik.
És arra is gondoljatok, hogy szinte biztos, hogy nem így fogjátok szólítani őket, hanem egy becézett formában. Azt hogy "oldjátok meg"?
16/17 anonim válasza:
Biankát lehet Biának becézni, Blankát én nem becézném. Egyébként nem rossz ötlet, ha Nektek ez tetszik, akkor hajrá! :)
17/17 anonim válasza:
Engem Blankának hívnak, és általános és középiskolában a tanárok sosem tudták megjegyezni, hogy Blanka vagy Bianka, és nagyon gyakran elírták. Többször előfordult, hogy bemutatkozáskor is Biankát értettek (gondolom mert az ismerik jobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!