Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félszocpol felvehető vagy sem?

Félszocpol felvehető vagy sem?

Figyelt kérdés

1,5 éve vettünk hitelre egy használt lakást,de akkor nem vettük igénybe a meglévő egy gyerekünkre a szocpolt.Mivel már útban volt a második,így megvártuk,hogy megszülessen.De a banknál azt mondták,hogy utólag nem lehet igénybe venni illetve azt is csak akkor ha a lakás vásárlása pillanatában már van 3 gyerekünk!

Próbáltam utánajárni,de erről sehol nem olvastam!

Tudja esetleg valaki,hogy hol lehet megérdeklődni?

2009. ápr. 9. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 9. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:

"A támogatásra való jogosultság és annak mértékének megállapítását

vásárlás esetén a lakásra vonatkozó végleges adásvételi szerződés megkötése után 120 napon belül,

építés/bővítés esetén használatbavételi engedély kiadása előtt kell kérni.

Ha valaki a fenti időpontig nem élt a kedvezmény igénybevételének lehetőségével, utána már nem tarthat rá igényt!"

[link]

2009. ápr. 9. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tudsz-e róla, de a kormány idén júniustól eltörölni szándékozik a szocpolt. úgyhogy igyekezz a felvételével.
2009. ápr. 9. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt nagyon jól össze vannak szedve a szocpollal kapcsolatos dolgok:

[link]

Ha nem találod a választ, lehet nekik írni.

Mindenképpen írd meg ide is a választ, mert nagyon sok ilyen jellegű kérdés van mostanság.

2009. ápr. 9. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hiszem jól gondoltam,hogy mi nem vagyunk jogosultak!
2009. ápr. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!