Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek? (Kérdés rövid,...

Szerintetek? (Kérdés rövid, magyarázatod hosszú )

Figyelt kérdés

Úgy néz ki anyum terhes , de amikor felhozom a témát elkezd ordibálni, ( nem szeretné megtartani mert öregnek gondolja már magát ) Szerintem nem öreg 32 éves , mi mindent elmondunk egymásnak és elkezdett titkolózni azt sejtem hogy elvégezte a tesztet érzem a szagog ,valamiért nem dobta ki , és szerintem terhes , de majdnem elkezdett sírni . van még rá esély hogy megtartsa ?

Lilla

2011. aug. 4. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
én 32 évesen szültem az elsőt, és tervezek még egyet, szóval szerintem egyáltalán nem öreg anyukád egy babához
2011. aug. 4. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy más van a háttérben?

Pl: Apukád nem akarja. Vagy a nagyszülők erről a babáról is lebeszélik anyud, mint anno nálad történt. Vagy munkahelyi gondok vannak? Esetleg anyagiak?

32 évesen bőven nem "öreg" anyukád.

2011. aug. 4. 15:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem a nagyszülők biztos nem mert 5000 kilométerre élünk egymástól , végülis apám sem nagyon akarja , de most anyu azt mondja nem várandós , de nem tudom elhinni mert közbe hazudozik .
2011. aug. 4. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!