Szerintetek? (Kérdés rövid, magyarázatod hosszú )
Úgy néz ki anyum terhes , de amikor felhozom a témát elkezd ordibálni, ( nem szeretné megtartani mert öregnek gondolja már magát ) Szerintem nem öreg 32 éves , mi mindent elmondunk egymásnak és elkezdett titkolózni azt sejtem hogy elvégezte a tesztet érzem a szagog ,valamiért nem dobta ki , és szerintem terhes , de majdnem elkezdett sírni . van még rá esély hogy megtartsa ?
Lilla
Anyaként azt gondolom, hogy ahhoz, hogy megtartja vagy sem, neked (mint gyereknek) van a legkevesebb beleszólásod. Nem biztos, hogy az az igazi érv, hogy öreg...
Egyáltalán nem is biztos, hogy terhes, nem? Láttál kétcsíkos tesztet?
Kedves Lilla!
Édesanyád 32 évesen még nem öreg a szüléshez. Na, hogy is van ez? BIZTOS, hogy anyud terhes? Ő maga mondta, hogy nem szeretné megtartani? Biztos, hogy csak amiatt,hogy öregnek érzni magát? Nem állhatnak e mögött anyagi tényezők is?
32 éves vagyok, most várom a 3. gyerekemet.
Ha 42-t írtál volna, akkor azt mondom, hogy akár igaz is lehet, de nem annyit írtál. Így én arra tudok csak gondolni, hogy anyudnak ezt könnyebb mondani, mint leülni veled és elmondani, hogy mi a valós oka annak, hogy nem szeretné megtartani. Bár változatlanul azt mondom, hogy nem rád tartozik, nem a te véleményed lesz a mérvadó a döntésben. Erősen kétlek, hogy valaki a tesztel a kezében a végleges döntést hozza meg, egyedül. Itt valami sántít...
A vizeletszagot a teszten nem érezheted, hiszen össz-vissz 4-5 csepp pisiről beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!