Mit gondoltok arról ha valaki netes oldalon kér pl. gyerekruhát, cipőt, játékot, pénzt?
Mi sok holmit adtunk rászorulóknak,de megmondom őszintén,megbántam.A helyzetük valós volt,tényleg olyan rosszak voltak a körülményeik,mint írták.Vittünk nekik autóval-elég messze laktak tőlünk- etetőszékeket,kiságyakat,ruhákat-ikreknek kértek dolgokat-,kiskádat,stb.Úgy indult,h a megbeszélt időben otthon sem voltak, a szomszédhoz könyörögtük be a cuccot.(Telefonszámot nem tudtunk.)Utána semmi visszajelzés nem volt,amikor rákérdeztünk,h megkapták-e,közölte,valószínűleg igen,nem nézte még át kitől mi jött.
Nem vár az ember hálálkodást,de ilyen helyzetben jól jött volna egy email,h átvették a szomszédtól.:(
Azóta inkább a védőnőnek szólok,ő pontosan tudja,h kinek mi kell,így ajándékoztuk el a gyereküléseket is.
Én barátnőmnek szoktam odaadni, gyűjteni. Ő annyira szégyelli , hogy a homályban marad, de már vittem nekik több felajánlott dolgot(pl.: babakocsit, bébikajákat, ruhát).4 hónap van a fiaink között, így a ruhák nagy részét kölcsön tudjuk adni. Most lesz a picurkájának a szülinapja, így most készülök egy meglepi csomaggal nekik amibe pelust, játékok, új ruhát és bébikaját gondoltam.
Sokan valóban csalnak az ilyesmivel, de Én barátnőmből indulok ki aki szégyelli, hogy ilyen körülmények közé kerültek, de mégis mindig ír egy pár sort az adakozó kedves embereknek. (Mindig kivágom a címüket, nevüket a csomagokról és így mutatom meg a barátnőmnek. ) Nekem szerencsém van, mert sok baba van a családunkban így a dolgok cserélődnek és szinte minden új babával egyre csak nőnek a babás holmik, hisz azért mindenki vesz pár új dolgot a babájának. Én már úgy indítottam, hogy 1komód tele kis ruhákkal+legalább 5 nagy zsák ruha külön.
Másnak nem szívesen adnám oda, mert valóban ki tudja, hogy igaz-e amit állít. Pedig nekem van "közeli" példám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!